Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις για σχέδιο εξόντωσης του Κώστα Bαξεβάνη!



Δικογραφία για την υπόθεση στοχοποίησης του γνωστού δημοσιογράφου κ. Κ. Βαξεβάνη περιλαμβάνει στοιχεία που συνδέουν την περίεργη υπόθεση με τις πλαστές αποδείξεις κρατικής υπηρεσίας και σχέδιο «χτυπήματος» από παρακρατικές ομάδες κρούσεις που περιλαμβάνουν και αλλοδαπούς.
 
Σύμφωνα με διαρροές από έγκυρες πηγές, πίσω από τα χαλκευμένα έγγραφα που ενέπλεκαν δημοσιογράφους ως σχετιζόμενους με κρατικές υπηρεσίες αποκαλύπτεται πλούσιο παρασκήνιο, το οποίο οδηγεί ακόμα και σε δολοφονικά χτυπήματα από παρακρατικούς μηχανισμούς που δραστηριοποιούνται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.
 
Στην όλη υπόθεση διερευνάται και η εμπλοκή ισχυρού οικονομικού παράγοντα της χώρας διότι οι επιλεγμένοι «στόχοι» έχουν ένα κοινό παρονομαστή, την αρθρογραφία κατά συγκεκριμένων συμφερόντων. Πληροφορίες από δικαστικές πηγές αναφέρουν ότι η δικογραφία περιλαμβάνει έγγραφα και ηχογραφημένες συνομιλίες με εμπλεκόμενους στην υπόθεση, ενώ στο στόχαστρο φαίνεται πως είχε τεθεί και βασικός μάρτυρας σε υπόθεση που σχετίζεται με ισχυρότατους οικονομικούς παράγοντες.
 
 
Ενδιαφέρον όμως στοιχείο της δικογραφίας είναι ότι τα πλαστογραφημένα έγγραφα επιδείχθηκαν ακόμα και σε ξένους δημοσιογράφους την εποχή που έφτασαν στην Ελλάδα για να καλύψουν το θέμα της δίωξης που είχε ασκηθεί εναντίον του Βαξεβάνη για τη Λίστα Λαγκάρντ.
 
Φαίνεται ότι τον καιρό του ΔΝΤ, η πραγματικότητα ξεπερνά και την πλέον ευφάνταστη συνωμοσιολογία, εφ’ όσον οι κατηγορίες ευσταθούν.
 
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...