Τετάρτη, 25 Ιουλίου 2012

ΟΠΑΠ: Με Intralot ως πάροχο και Lottomatica στο Ιnternet


 
 

Στα δυο «έκοψε» την  πίτα, το δ. σ του ΟΠΑΠ καθώς αποφάσισε  να προχωρήσει με την Ιντραλοτ για τον διαγωνισμό του τεχνολογικού πάροχου, και με την ιταλική Lottomatica ( η οποία ήταν διεκδικήτρια του διαγωνισμού ) ως συνεργάτη για την ανάπτυξη των παιχνιδιών στο Internet. 

Eιδικότερα: 

Το Δ.Σ. της ΟΠΑΠ Α.Ε. κατά τη χτεσινή τακτική του συνεδρίαση έλαβε, μεταξύ άλλων, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Επέλεξε την εταιρεία G2, του ομίλου της Lottomatica, ως στρατηγικό εταίρο για την διάθεση των τυχερών παιχνιδιών της μέσω του διαδικτύου. Με την υπογραφή των συμβάσεων ολοκληρώνεται η διαγωνιστική διαδικασία. Η επιλογή αυτή επιτρέπει στην ΟΠΑΠ Α.Ε. να κάνει ένα νέο σημαντικό βήμα στην ιστορία της, προσφέροντας και υπηρεσίες iGaming. Σε joint venture με την G2 θα προσφέρει και στο Internet, με χρήση κάρτας παίκτη, όλα τα γνωστά της παιχνίδια, αλλά θα διεκδικήσει και νέα παιχνίδια, τα οποία θα αδειοδοτήσει στο μέλλον το δημόσιο.

2. Ενέκρινε το πρακτικό της τεχνικής αξιολόγησης της επιτροπής του διαγωνισμού για τον Τεχνολογικό Πάροχο του κεντρικού συστήματος λειτουργίας των 11 παιχνιδιών της ΟΠΑΠ Α.Ε. και αποφάσισε να προχωρήσει η διαγωνιστική διαδικασία με την αποσφράγιση της οικονομικής προσφοράς της Intralot, καθώς ο τεχνικός φάκελός της κρίθηκε επαρκής, σύμφωνος με τους όρους, τις απαιτήσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές της διακήρυξης.
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...