Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ε ρε Γκιόλιας που σας χρειάζεται...


Από το : enimerwsi.gr
Φανταστείτε μόνο αυτό... Να ζούσε ο συγχωρεμένος ο Σωκράτης τώρα που αποκλείστηκε η πρωταθλήτρια μας Β. Παπαχρήστου. Να δούμε πως θα είχε γλυτώσει από την πένα του ο Κούβελος και όλοι οι υπεύθυνοι αυτής...

της ξεφτίλας. Είναι ντροπή τους! Τα λαμόγια της πολιτικής θίχτηκαν τόσο πολύ από τη φράση που χρησιμοποίησε η νεαρή αθλήτρια κάνοντας χιούμορ, που μάλιστα δεν ήταν καν δική της... Και ακόμα μεγαλύτερη η ντροπή του νέου παιδιού που είναι εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ και χωρίς τσίπα επάνω του βγήκε στο Αποκαλυπτικό δελτίου του Άκη στο EXTRA 3 να τονίσει πως επιτέλους για πρώτη φορά λειτούργησε και κάτι στην Ελλάδα. Εάν αυτά είναι τα μυαλά των νέων πολιτικών της χώρας μας τότε περαστικά μας!

«Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό!!».

Αυτό ήταν το ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ σχόλιο της Βούλας. Μια φράση παρμένη από το Facebook. Μια φράση που αν την έλεγε ο Λαζόπουλος όλοι αυτοί οι πολιτικάντιδες που θα βρισκόντουσαν στο πλατό της εκπομπής του Λάκη ακόμα θα γελούσαν. Και όμως αυτή η φράση στάθηκε ικανή να στερήσουν στην Βούλα το δικαίωμα να συμμετάσχει στους Ολυμπακούς Αγώνες. Το δικαίωμα να κάνει πράξη το όνειρο για το οποίο αγωνίζεται από μικρό παιδί χωρίς την παραμικρή βοήθεια από την πολιτεία.

Μην απορήσουν λοιπόν όταν θα δούν με τις αντιδράσεις τους τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής να φτάσουν το 30 και το 40%. Διότι εκεί ωθούν τους Έλληνες με τη συμπεριφορά τους...Είναι αίσχος και θα έπρεπε να ντρέπονται όλοι οι πολιτικοί της χώρας που υποστηρίζουν πως η αθλήτρια μας άξιζε αυτή την ποινή.

Υ.Γ. Περιμένουμε αύριο την ΔΗΜ.ΑΡ να βγάλει αναλυτική ανακοίνωση για τον "Πίου", το μαύρο το πιστόλι, όπως επίσης να ζητήσει την απαγόρευση του τραγουδιού του Ζαμπέτα "Ο σκύλος ο αράπης..."

Τουλάχιστον η Βούλα Παπαχρήστου δεν ξέχασε να δηλώσει 1.000.000 ευρώ όπως πολύ εύστοχα σημειώνει το greekalert. 
trelokouneli.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...