Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Επίθεση κατά της Ελλάδας μέσω...twitter στην τελετή έναρξης των αγώνων



Πολλά ήταν τα ειρωνικά σχόλια στο twitter κατά της Ελλάδας την ώρα που η ελληνική αποστολή έκανε την είσοδό της στο Ολυμπιακό Στάδιο για την τελετή έναρξης των Αγώνων του Λονδίνου.

Οι «συνδέσεις» με την οικονομική κατάσταση της χώρας ήταν αναπόφευκτες.



«Η Ελλάδα οδηγεί όλα τα έθνη. Προφανώς με σειρά χρέους», ανέφερε ένας χρήστης. «Αλήθεια, έχουν λεφτά οι Έλληνες για να αγοράσουν τόσο μεγάλη σημαία;», ήταν ένα ακόμη καυστικό σχόλιο, όπως και το ακόλουθο: «Η ελληνική αποστολή βγήκε πρώτη γιατί δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν θέση πάρκινγκ για πολλές ώρες».

«Η ελληνική κυβέρνηση θα πουλήσει όσα μετάλλια κατακτήσουν οι αθλητές της χώρας και θα βάλει τα χρήματα στον κρατικό προϋπολογισμό», πρόσθεσε ένας ακόμη χρήστης, ενώ κάποιος σχολιάζοντας ένα χάλκινο δοχείο που έφερε ένας νεαρός Άγγλος που συνόδευε την ελληνική αποστολή τόνισε πως «... εκεί μέσα μπορείτε να κάνετε τη δωρεά σας για την Ελλάδα».

Πάντως δεν έλειψαν και τα ελληνικά σχόλια για την τελετή έναρξης. «Δεν βγάζετε τα κλεμμένα μάρμαρα καμιά βόλτα μπας και δείξετε καθόλου πολιτισμό;», ήταν ένα από τα πιο σαρκαστικά για τους διοργανωτές.

Πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...