Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Θα σου καρφώσω το κεφάλι στα κάγκελα!


  • 946
     


 Θα σου καρφώσω το κεφάλι στα κάγκελα!
Από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 34χρονου στρατιωτικού για απειλητικό μήνυμα, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Ειδικότερα, προ δεκαημέρου, η Βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ότι
δέχτηκε e-mail στην προσωπική της θυρίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με απειλητικό περιεχόμενο, για τη ζωή και τη σωματική της ακεραιότητα.
Ο 34χρονος στρατιωτικός φέρεται ότι ήταν οργισμένος για τις περικοπές μισθών και αποφάσισε να στείλει απειλητικό μήνυμα, στο οποίο είχε γράψει στη βουλευτή «θα σου καρφώσω το κεφάλι στα κάγκελα» και «θα σε βρουν νεκρή στο Φαληράκι».
Για τον εντοπισμό του δράστη διενεργήθηκε ψηφιακή ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών, από την οποία προέκυψε ότι το επίμαχο μήνυμα εστάλη από διαδικτυακή σύνδεση ξενοδοχείου, σε προάστιο της Αθήνας.
Σε επιτόπια έρευνα, που διενεργήθηκε από αστυνομικούς παρουσία Εισαγγελικού λειτουργού, ταυτοποιήθηκε ότι ο 34χρονος, οποίος διαμένει στο ξενοδοχείο, είναι ο αποκλειστικός κάτοχος και διαχειριστής της θυρίδας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από την οποία εστάλη το επίμαχο μήνυμα.
Επιπλέον κατασχέθηκε ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, ο οποίος θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για τις απαραίτητες εργαστηριακές εξετάσεις.
Πηγή: egnomi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...