Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Τον έδειραν και τον πέταξαν στα σκουπίδια


Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Σύρου

Ένα περίεργο και ταυτόχρονα πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Σύρου περιστατικό συνέβη πριν λίγα 24ωρα. Συγκεκριμένα ένας 30χρονος μεταφέρθηκε ξημερώματα, σε άσχημη κατάσταση στο νοσοκομείο της Σύρου, μετά από ξυλοδαρμό, σύμφωνα με το syrosnews.gr.

Στο νοσοκομείο αναφέρθηκε ότι ήταν μεθυσμένος και ότι τα χτυπήματα του προήλθαν από πτώση. Οι γιατροί που τον εξέτασαν κατάλαβαν ότι τα χτυπήματα στο κεφάλι, αλλά και οι μώλωπες στο λαιμό ήταν από ξυλοδαρμό και του πρόσφεραν αμέσως τις πρώτες βοήθειες, αφού η κατάστασή του ήταν σοβαρή.

Το απίστευτο της υπόθεσης δεν ήταν πάντως ο ξυλοδαρμός, αλλά το σημείο που βρέθηκε το θύμα. Ο 30χρονος βρέθηκε σε λιπόθυμη κατάσταση και αιμόφυρτος από συνεργείο απορριμματοφόρου του δήμου Ερμούπολης δίπλα σε κάδους σκουπιδιών που βρίσκονται κοντά σε νυχτερινό μαγαζί της Σύρου.

Η σοβαρότητα της κατάστασής του οδήγησε τους γιατρούς να ζητήσουν τη μεταφορά του στην Αθήνα. Έτσι μεταφέρθηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου παραμένει σε σοβαρή κατάσταση καθώς διαπιστώθηκε μετά την αξονική τομογραφία που υποβλήθηκε ότι έχει αιμάτωμα στον εγκέφαλο, κάταγμα στο κρανίο και ρήξη τυμπάνου.

Η σύζυγός του προέβη σε καταγγελία στο Αστυνομικό τμήμα Σύρου, ενώ της υπόθεσης έχει επιληφθεί ήδη ο εισαγγελέας Σύρου, που πήρε κατάθεση από τη σύζυγο, ενώ σειρά θα πάρουν τόσο ο ιδιοκτήτης, όσο και εργαζόμενοι του νυχτερινού κέντρου κοντά στο οποίο βρέθηκε χτυπημένος ο 30χρονος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...