Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ξεσπά ο Άδωνις Γεωργιάδης υπέρ της Παπαχρήστου!


Ξεσπά ο Άδωνις Γεωργιάδης υπέρ της Παπαχρήστου!«Ξεσπαθώνει» τις τελευταίες ώρες ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης υπέρ της αθλήτριας του στίβου Βούλας  Παπαχρήστου, η οποία αποκλείσθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, λόγω ρατσιστικού σχολίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter.
Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης δεν δίστασε να ασκήσει έντονη κριτική στον πρόεδρο της Εθνικής   Ολυμπιακής Επιτροπής  Ισίδωρο Κούβελο, παρότι ως γνωστόν είναι σύζυγος της βουλευτού της ΝΔ
επίσης  Ντόρας Μπακογιάννη, στον οποίο καταλογίζει ότι ήθελε «πιστοποιητικό αριστεροφροσύνης».
Ο  βουλευτής έφερε επίσης το ζήτημα στη Βουλή   ζητώντας να αποδοθούν ευθύνες κατά της ΕΟΕ και του κ. Κούβελου με ερώτησηή του, καθώς,  όπως υποστήριξε,   διέσυραν τη χώρα.  «Ήταν παράπτωμα αυτό που έκανε η κ. Παπαχρήστου, ήταν λάθος, εάν μάλιστα δεν έδειχνε αμέσως έμπρακτη και ειλικρινή μεταμέλεια, δεν έσπευδε αμέσως να ζητήσει συγγνώμη, και στα ελληνικά και στα αγγλικά, ότι και η ίδια αναγνωρίζει το σφάλμα της θα έλεγα ότι ενδεχομένως θα έπρεπε να ασχοληθεί η ΕΟΕ και να παρθούν διάφορα μέτρα» δήλωσε στον Σκάι.
Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε για το ζήτημα: «Όμως η κ. Παπαχρήστου ζήτησε αμέσως συγγνώμη και αυτό είναι πάρα πολύ βασικό και έρχεται η ΕΟΕ προφανώς για να δώσει ο κ. Κούβελος κάποιου είδους εξετάσεις ψευτοπροοδευτισμού στη ΔΗΜΑΡ και το ΣΥΡΙΖΑ και αποκλείει δηλαδή καταδικάζει εις θάνατον ένα 20χρονο κορίτσι,  ένα παιδί,  που έκανε ένα λάθος,  το αποκλείει χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα δικαίωμα επιείκειας και το κυριότερο χωρίς να κληθεί σε απολογία».
Πηγή: Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...