Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Mια αθλήτρια και κάποιοι κου κου ρου κου...


Οι "αθάνατοι" της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής θέλησαν να σβήσουν την πυρκαγιά του υποτιθέμενου ρατσισμού στη χώρα μας ρίχνοντας νιτρογλυκερίνη για να τη σβήσουν.
 Ξεσηκώθηκε από αγανάκτηση το πανελλήνιο με  την εμπάθεια και την προχειρότητα που πάρθηκε η απόφαση για να μη κακοκαρδίσουν τα γκρουπούσκουλα της αριστερής θολοκουλτούρας.


Αυτοί δημιούργησαν το ρατσισμό  εκεί που δεν υπήρχε για να βγούνε και να κάνουνε   τους αντιρατσιτές για να έχουνε με κάτι να ασχολούνται, αλλά και από κάπου να τα πιάνουν με τις υπηρεσίες που προσφέρουν στους εχθρούς της πατρίδας μας.

Τους βγάζουνε στα κανάλια και με ύφος μπλαζέ σου μιλάνε για διεθνισμό, σου λένε για ισότητα, σου λένε πως όλοι ίδιοι ήμαστε και δε θυμάμαι τι άλλες αρλούμπες ξεφουρνίζουν. Για αγάπη μεταξύ μας, για αλληλεγγύη δεν τους άκουσα ποτέ να μιλάνε. Τις αντικατέστησε ο διεθνισμός.

Αμ δε φταίνε αυτοί, αλλά εκείνοι που κάθονται και τους ακούνε και το χειρότερο τους ψηφίζουν και τους στέλνουν να μολύνουν την Ελληνική Βουλή με τις κοτσάνες που διδάχτηκαν σε τίποτα "κούτβικα" πανεπιστήμια.

Οι Έλληνες ποτέ δεν ήμασταν ρατσιστές, τώρα όμως μας κάνουν, γιατί τον γύφτο τον λέγαμε γύφτο όπως μάθαμε από μικροί να τους λέμε και όταν πω το μαύρο αράπη, εμένα ¨κούτβιδες" με λένε ρατσιστή.

Δεν είμαι ρε σεις αριστεροθολοκουλτουριάρηδες ρατσιστής. Όλους τους βλέπω σαν ανθρώπους με διαφορετικό χρώμα και διαφορετική συμπεριφορά αλλά και διαφορετικό πολιτισμό από το δικό μου.

Τι να κάνουμε; Οι πρόγονοί μου, όχι όμως και δικοί σας γιατί μ' αυτό το βίτσιο που έχετε με τους έγχρωμους δε ξέρω από που κρατά η σκούφια σας, γύρισαν όλα τα παράλια του κόσμου μεταφέροντας το αλφάβητο και τα σταθμά που αυτοί είχαν εφεύρει.

Έκαναν εξαγωγή πολιτισμού και εσείς θέλετε να κάνετε εισαγωγή απαίδευτων λαθρομεταναστών, να ζητιανεύουν λέγοντας πεινάω πεινάω πεινάω ή να σου πασαλείβουν τα τζάμια του αυτοκινήτου θέλοντας και μη, με μια μαυρισμένη σαπουνάδα χωρίς να ξέρουν καμιά άλλη δουλειά πέρα από την επαιτεία.

Δε σας είδα να διαμαρτυρηθήκατε με την ανθελληνική  υστερία που έχει πιάσει όλους τους βόρειους λαούς, που τους περάσανε  πως υπεύθυνοι για τα χάλια που περνάει η Ευρώπη είναι οι τεμπέληδες Έλληνες.

Ούτε θεωρήσατε ρατσιστικά αυτά που γύριζε όλο τον κόσμο ένας βλαμμένος πρωθυπουργός μας και έλεγε  πως διοικεί μια διεφθαρμένη χώρα. Δεν σας είδα να  καταδικάζετε ως ρατσιστικές αυτές τις δηλώσεις.

Καγχάζετε από ηδονή με όλα αυτά, γιατί σας βολεύουν που ειρωνεύονται και εξευτελίζουν την Ελλάδα που δε γνωρίζω όμως γιατί τη μισείτε!

Με τις ενέργειές σας και τις υστερικές κραυγές σας καταφέρατε να δολοφονήσατε τις προσπάθειες και τα όνειρα μιας κοπελίτσας που έμαθε από παιδάκι να αγωνίζεται για το μεγαλείο της πατρίδας της!

Ρε ουστ από δω, ξεκουμπιστείτε από τα ιερά αυτά χώματα να ξεβρωμίσει    αυτός ο τόπος.

Θεόφιλος Αιγινήτης
Ζωγράφος-Συγγραφέας
logioshermes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...