Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Οι Γερμανοί επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του tweet της Κέλερ

  • 604
     



 Οι Γερμανοί επιβεβαιώνουν την ύπαρξη του tweet της Κέλερ

Από το πρωί γίνεται χαμός με το tweet της Γερμανίδας πρωταθλήτριας και σημαιοφόρου της γερμανικής αποστολής Νατάσα Κέλερ.
Η Κέλερ φέρεται να έγραψε ότι «το Ολυμπιακό Χωριό έχει γεμίσει με ξυπόλυτους Έλληνες αθλητές. Τους βλέπουμε και κάνουμε τους μαλ…, για να μην μας ζητήσουν δανεικά».
Τα δημοσιεύματα δίνουν και παίρνουν. Είναι γεγονός όμως ότι πουθενά δεν υπήρχε το επίμαχο tweet έτσι οι
περισσότεροι πίστεψαν (και εμείς μαζί, για αυτό και δεν αναφερθήκαμε στο θέμα) ότι πρόκειται για μια ακόμη μπαρούφα του διαδικτύου.
Πριν λίγο όμως ήρθε η ίδια η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΓΟΕ), με ανακοίνωσή της, να επιβεβαιώσει έμμεσα την ύπαρξη του tweet και να εκφράσει την αγανάκτηση της διότι «άγνωστοι», όπως ισχυρίζεται, φέρονται να ανάρτησαν μέσα από τον λογαριασμό της σημαιοφόρου της γερμανικής ομάδας, Νατάσα Κέλερ, στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter μηνύματα τα οποία προσβάλλουν τους Έλληνες.
Ο λογαριασμός που διατηρούσε η Κέλερ, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στον ιστότοπο αυτό έκλεισε, ενώ δεν επιτρέπεται πλέον να δημοσιεύονται σχόλια στο λογαριασμό της σε έναν άλλο δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης, το Facebook, μετά την «πειρατεία» σύμφωνα με τη ΓΟΕ, στον λογαριασμό της στο Twitter.
«Είναι εξοργιστικό το ότι άγνωστοι αμαυρώνουν τις γερμανοελληνικές σχέσεις… Όποιος βρίσκεται πίσω από αυτή την ενέργεια θα έπρεπε να ντρέπεται. Είναι μια θλιβερή πράξη η οποία δεν αξίζει περαιτέρω σχολιασμό», ανέφερε ο επικεφαλής της Γερμανικής Ολυμπιακής Αποστολής, Μίκαελ Φέσπερ.
Ο Φέσπερ πρόσθεσε ότι ενημέρωσε την Ελληνική Ολυμπιακή αποστολή για το ζήτημα. Η Κέλερ, παίκτρια του χόκεϊ, θα είναι η σημαιοφόρος στην αποψινή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Η έμμεση αυτή επιβεβαίωση της ύπαρξης του tweet και η απόδοση του σε hacker μας προβληματίζει. Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η Γερμανίδα πρωταθλήτρια ανάρτησε το υβριστικό για τη χώρας μας σχόλιο όμως γεννιούνται μεγάλα ερώτημα.
Αφού τη δημοσίευση την έκανε hacker γιατί η Γερμανική Ολυμπιακή Επιτροπή διέγραψε το λογαριασμό;
Γιατί δεν άφησε ενεργό το λογαριασμό της Κέλερ και δεν ζήτησε από το δημοφιλή ιστότοπο τα ηλεκτρονικά ίχνη του hacker ώστε να βρεθεί και να λογοδοτήσει αφού προσέβαλε δυο χώρες;
Τα ερωτήματα φυσικά και δεν πρόκειται να απαντηθούν. Ποιος θα τα απαντήσει ή θα αξιώσει την απάντησή τους ο Κούβελος;
Αρε … Παπαχρήστου είσαι άτυχη κοπέλα μου … όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
atithaso
filologos10.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...