Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Δεν το πιστεύετε οτι είμαστε πλέον υπο κατοχή; Ιδού η απόδειξη! (Ντοκουμέντο)


Απόδειξη: Υπογράφουν νόμους που στέλνει το Βερολίνο

Δεν το πιστεύετε οτι είμαστε πλέον υπο κατοχή; Ιδού η απόδειξη! (Ντοκουμέντο)
Αν υπήρχε μέτρο βλακείας, είμαστε απολύτως βέβαιοι πως αυτό θα ήταν πατέντα της σημερινής μνημονιακής ανθυποκυβέρνησης. Πολλοί αμφισβήτησαν την προ καιρού τηλεοπτική δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτη πως οι υπουργοί υπογράφουν νόμους που έρχονται απευθείας από την τρόικα.

Και εν μέρει είχαν δίκιο, αφού η αλήθεια είναι κατά πολύ τραγικότερη. Κι αυτό επειδή τέτοιες νομοθετικές πράξεις υπογράφει και ο φερόμενος ως πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας (αμφισβητείται πλέον ευθέως ως πρόεδρος, αφού εμφανίζεται ως υπογράφων υπάλληλος της τρόικας, καθώς επίσης αμφισβητείται και το περί Ελληνικής Δημοκρατίας, αφού οι νόμοι γράφονται στο Βερολίνο και αποστέλλονται προς υπογραφή στο προτεκτοράτο (όπου η δημοκρατία έχει αποβιώσει προ καιρού) που φέρει προσωρινά και για καθαρά θεατρικούς και ιστορικούς λόγους «Ελλάς».

Μπορεί κάποιοι να επιμένουν πως όλα τα παραπάνω δεν ισχύουν. Ας προσέξουν, λοιπόν, την φωτογραφία (αλλά και ολόκληρο το αρχείο που ακολουθεί) και ας καταλήξουν στα συμπεράσματά τους για τις μαριονέτες που εμφανίζονται ως πολιτικά ανδρείκελα που αποφασίζουν για την χώρα…

Δεν το πιστεύετε οτι είμαστε πλέον υπο κατοχή; Ιδού η απόδειξη! (Ντοκουμέντο)
Βερολίνο, 7 Ιανουαρίου 2013, λοιπόν… Ο νόμος συντάχθηκε στο Βερολίνο και υπογράφτηκε από τον φερόμενος ως Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας και τρία κυβερνητικά στελέχη που φέρουν τον τίτλο «υπουργός».

Η δική μας απορία έγκειται στο εξής:
Ο νόμος υπογράφηκε στο Βερολίνο από τους υπογράφοντες ή στάλθηκε από το Βερολίνο και υπογράφτηκε στην Ελλάδα;

Όποιος νομίζει πως τέτοιου είδους νομοθετικά και πολιτικά εκτρώματα μπορούν να έχουν επίσημη ισχύ επί της Ελληνικής Δημοκρατίας, μάλλον πρέπει να σκεφθεί πολύ για να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα.

Είναι τέτοια η πρεμούρα και η βιασύνη των πολιτικών να δηλώνουν την υποταγή τους, που δεν προσέχουν ούτε που βάζουν την υπογραφή τους. Γιατί, στην συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται ξεκάθαρα για υπογραφές πλήρους υποταγής σε εντολές έξωθεν… Και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό με βάση το ισχύον Σύνταγμα, το οποίο αν και ακόμη επικαλούνται οι λαθρο-κυβερνώντες, επιθυμούν σφόδρα την αλλαγή του…


1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΑ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ!
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Γνωρίζει πολύ καλά ο Έλληνας πλέον, ότι το πρόγραμμα εθνικής αποφλοίωσης [[Μέργκελ -Σαμαρά-Βενιζέλου ]] , που ψηφίζεται σήμερα, δεν έχει καμία σχέση με το πρόγραμμα και τα σχέδια του υ Γ. Παπανδρέου , έτσι όπως είχαν αποφασισθεί και είχαν αρχίσει να εφαρμόζονται.
    Δεν έχουν καμιά σχέση , οι αποφάσεις Γ. Παπανδρέου με την σημερινή λαίλαπα. Όλοι γνωρίζουν, με πόσο προσοχή, σεβασμό και συνέπεια ψηφίστηκαν οι διαρθρωτικές αλλαγές για την προσπάθεια σύλληψη της φοροδιαφυγής, την παράνομη διακίνηση μαύρου χρήματος, την επιβολή και εφαρμογή της Ευνομίας, της Ισοτιμίας, της Ισονομίας, της κοινωνικής προστασίας, της Εθνικής Φωνής και Παρουσίας. Η νέα απόπειρα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ που ψηφίστηκε χθες, αποτελεί αντίγραφο των εντολών που πήραν από τη Μέργκελ .
    Αυτών των εντολών που ο Γιώργος Παπανδρέου ΑΡΝΗΘΗΚΕ να αποδεχθεί και να εφαρμόσει για την Ελλάδα και τους Έλληνες και αυτό τον ΤΙΜΩΡΗΣΑΝ ! και μάλιστα τόσο προκλητικά όσο και φασιστικά.
    * Σήμερα ο λαός μας πληρώνει τη δίχρονη επίθεση των υστερόβουλων ελλήνων(;)πολιτικάντηδων, εις βάρος της Ελλάδας, της οικονομίας, της εθνικής μας υπόστασης με βασική επιδίωξη, την απομάκρυνση του Γ. Παπανδρέου από την εξουσία. Ο δημοκρατικός μας λαός, αντιλαμβάνεται τη πραγματική επιδείνωση στην κατάσταση της χώρας από τους πολιτικούς ταλιπάν, και συναισθάνεται το μέγεθος του αγώνα και της αγωνίας του Γ. Παπανδρέου να μη πτωχεύσουμε.
    * Σήμερα όλοι οι Έλληνες πληρώνουμε την υστερόβουλη και εγκληματική, για την Ελλάδα προσπάθεια, του Σαμαρά να γίνει..πρωθυπουργός ο ανίκανος και ατάλαντος πολιτικάντης.
    * Σήμερα όλοι οι Έλληνες πληρώνουμε την εγκληματική ανάμιξη και ενίσχυση του Σόρος στα άκρα, σε ΜΜΕ και σε μεγάλο μέρος του διαδικτύου, για να οδηγήσουν την Ελλάδα στην πτώχευση και στη δραχμή.
    * Σήμερα όλοι οι Έλληνες πληρώνουμε το τίμημα της υποταγής των νεοεφιαλτών στις εντολές της Μέργκελ και του Σαρκοζί.
    * Σήμερα είναι μία μοναδική ευκαιρία , να συγκρίνουμε πολιτικές και ανθρώπινες συμπεριφορές , όσων αγαπούν την Ελλάδα και θυσιάζονται !
    και όσους αγαπούν την εξουσία και ΜΑΣ ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...