Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Η Τσαπανίδου κατακεραύνωσε τον αστυνομικό συντάκτη του SKY που μιλούσε για “17χρονο που είδε την 20χρονη” (και την πέταξε στο γκρεμό)! Βρε άντε μου στο διάβολο αλητοφασίστες που μου το παίζετε αντιρατσιστές παλιοτόμαρα....


ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ ΑΝΗΛΙΚΟΣ

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΣΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΤΟΥ “ΑΦΓΑΝΟΥ”.

Απίστευτη πρόκληση πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ όπου ο αστυνομικός συντάκτης αναφερόμενος στην θηριωδία του “Αφγανού” στην Κέρκυρα, μίλησε για “17χρονο που είδε μία 20χρονη και πήγε να τις κλέψει την τσάντα”! Βέβαια όπως φάνηκε, ο άνθρωπος μάλλον υποχρεώθηκε να μεταδώσει έτσι την είδηση αφού ζοριζόταν σε κάθε λέξη που έλεγε.

Αυτό δεν σημαίνει ότι η υποβάθμιση ενός ρατσιστικού – σεξιστικού εγκλήματος δεν είναι εγκληματική, ακόμα και όταν επιβάλλεται από κάποιους νοσηρούς εγκεφάλους. Ούτε είναι δημοσιογραφία να αναπαράγεις τα ψεύδη ισλαμοφασιστών εγκληματιών που παρουσιάζονται ως “17χρονοι” και σφάζουν απίστους για “πλάκα”. Θυμηθείτε την περίπτωση του Θανάση Λαζανά, χαρακτηριστική περίπτωση ρατσιστικού εγκλήματος όπου ο δολοφόνος δήλωσε 17χρονος και ξαφνικά “εξαφανίστηκε”. Ή την περίπτωση του Πακιστανού στην Πάρο που δήλωνε “Αφγανός” και έπεσε πάνω του όλο το βρωμερό σύστημα του νησιού για να τον φυγαδεύσει και να συγκαλύψει το έγκλημα. Όταν η αστυνομία τον εντόπισε, αμέσως βρέθηκε με την καλύτερη νομική υποστήριξη. Αυτό εγείρει τεράστια ερωτηματικά. Ενώ ακόμα δεν έχει απαντηθεί η ερώτηση για το ποιοί του είχαν δώσει “‘ασυλο” με διαδικασίες – εξπρές.

Ευτυχώς υπήρξε παρέμβαση από την ίδια την Πόπη Τσαπανίδου η οποία είπε ξεκάθαρα ότι ο εγκληματίας “δηλώνει 17χρονος για να πάει σε φυλακές ανηλίκων”, με τον συντάκτη να γνέφει καταφατικά.

Περιμένουμε -επιτέλους- να δούμε συγκατηγορούμενους για άμεση συνέργεια, αυτούς πο βάζουν την υπογραφή τους στις αιτήσεις ασύλου επικίνδυνων δολοφόνων και τους αφήνουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Όλη αυτή την φάμπρικα που θησαυρίζει τοποθετώντας μία βραδυφλεγή βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...