Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ Μ.ΡΕΠΟΥΣΗ !! "Η άρνηση της Γενοκτονίας των Ποντίων ήταν ... ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ιστορικών"!!!

Τώρα σφυρίζει αδιάφορα η ΔΗΜΑΡ μετά την επιστολή της βουλευτού του κόμματος Μαρίας Ρεπούση ότι "Δεν υπήρξαν ποτέ γενοκτονίες Ελλήνων" και έχουν το θράσος οι συνεργάτες του Φ.Κουβέλη να υποστηρίζουν ότι «η άρνηση των γενοκτονίας των Ποντίων ήταν στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων μεταξύ ιστορικών»!



Και προφανώς "ο συνωστισμός στην προκυμαία της Σμύρνης το 1922" που είχε γράψει στο βιβλίο της Ιστορίας η ίδια, γράφτηκε στο πλαίσιο επίλυσης του κυκλοφοριακού προβλήματος που παρατηρείται στους μεγάλους λιμένες παγκοσμίως!

«Είναι προσωπικές απόψεις. Ήταν στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων μεταξύ ιστορικών» λένε συνεργάτες του κ. Κουβέλη». Αυτή την απάντηση δίνουν οι συνεργάτες του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς κ. Φώτη Κουβέλη κληθέντες να σχολιάσουν την απίστευτη επιστολή της βουλευτού για να μην συμπεριληφθεί στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο η ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας των Ποντίων και των Ελλήνων Μικρασιατών!

 Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου»!
Η ύπαρξη της επιστολής αναγνωρίστηκε από την κυρία Ρεπούση σε επικοινωνία που είχαν μαζί της συνεργάτες του κ. Κουβέλη μετά τη δημοσιοποίησή της.

Λίγο πριν, η επίμαχη επιστολή εφέρετο να έχει σταλεί στον τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ, απ’ όπου ζητούσε στήριξη, ώστε να μην περάσουν στο νομοσχέδιο Ρουπακιώτη διατάξεις που θα αφορούν γενοκτονίες που έχει αναγνωρίσει η ελληνική Βουλή και το διεθνές δίκαιο.
Στη συγκεκριμένη επιστολή γίνεται έκκληση από πλευράς της Μ.Ρεπούση να μην περάσει η «προβληματική διάταξη, που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου», όπως αναφέρει η ίδια χαρακτηριστικά.
Κάτι πρέπει να έχει εναντίον των Ποντίων και γενικότερα των Ελλήνων το συγκεκριμένο άτομο. Χαρακτηριστικό είναι ότι δύο φορές, πέρσι και εφέτος, που τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την Γενοκοτνία, η Ρεπούση έφυγε από την αίθουσα!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...