Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Όχι άλλοι τουρίστες!



island
Μπροστά σε ένα ευχάριστο πρόβλημα βρίσκεται η κυβέρνηση, μετά την αποκάλυψη πως φέτος δεν θα επισκεφθούν την Ελλάδα 17 εκατομμύρια τουρίστες αλλά 170 εκατομμύρια τουρίστες. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει ζαλιστεί από τα πολλά μηδενικά στα χρέη και ξέχασε να προσθέσει ένα όταν έκανε λόγο για 17 εκατ. τουρίστες.
Κάτι η επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά στην Κίνα, κάτι το μουστάκι του Αγάθωνα στην Γιουροβίζιον
εκτόξευσαν τον αριθμό των τουριστών που θα επισκεφθούν τη χώρα μας στα 170 εκατομμύρια.
Τα 170 εκατομμύρια τουρίστες που θα επισκεφθούν φέτος την Ελλάδα θα αφήσουν πάνω από 1 τρισεκατομμύριο ευρώ, ενώ, αν προσθέσουμε σε αυτά τα 1,7 τρισεκατομμύρια δολάρια που είναι η αξία των ελληνικών κοιτασμάτων, όλοι αντιλαμβανόμαστε πως κάθε Έλληνας είναι ένας μικρός Ωνάσης, αλλά δεν το ξέρει ακόμα και θα πρέπει να του το πούμε με τρόπο για να μην πάθει κάνα εγκεφαλικό, αφού μπορεί σήμερα να μην έχει να αγοράσει ούτε τυρόπιτα.
Μετά από αυτές τις εξελίξεις, ο Αντώνης Σαμαράς σκέφτεται να μην ζητήσει τις πολεμικές αποζημιώσεις από την Γερμανία και να τις χαρίσει στους Γερμανούς -που είναι φτωχαδάκια σε σχέση με εμάς-, για να πιούνε καμιά μπύρα στην υγειά μας.
Βέβαια, η χώρα μας δεν είναι έτοιμη να φιλοξενήσει 170 εκατομμύρια τουρίστες, γιατί δεν υπάρχουν υποδομές, δεν υπάρχουν αεροδρόμια, λιμάνια και κρεβάτια για τόσους τουρίστες, ενώ πρόβλημα θα παρουσιαστεί και στις αποχετεύσεις, αφού θα ξεχειλίσουν οι βόθροι και θα πνιγεί η Ελλάδα στο σκατό.
Ήδη, η κυβέρνηση ετοιμάζει καμπάνια στο εξωτερικό που θα αποτρέπει τους τουρίστες που δεν έχουν κάνει κράτηση να επισκεφθούν την Ελλάδα, γιατί μπορεί να πλακώσουν κι άλλα 170 εκατομμύρια, και δεν θα μπορεί να κουνηθεί άνθρωπος στη χώρα από τον συνωστισμό.
Η κυβέρνηση ζητάει από τους Έλληνες που δεν ασχολούνται με τον τουρισμό να μείνουν κλεισμένοι στα σπίτια τους μέχρι να φύγουν οι τουρίστες, ενώ θα δημιουργηθεί στους δρόμους ελληνική λωρίδα κυκλοφορίας –στα πρότυπα της Ολυμπιακής Λωρίδας- ώστε σε αυτήν να κυκλοφορούν οι Έλληνες και οι υπόλοιπες λωρίδες να είναι για τους τουρίστες.
Τις επόμενες ημέρες, ο Αντώνης Σαμαράς θα απευθύνει τηλεοπτικό διάγγελμα στον ελληνικό λαό και θα ανακοινώσει πως όσοι Έλληνες επιθυμούν μπορούν να πάνε διακοπές σε όποια χώρα θέλουν από τώρα μέχρι τον Οκτώβριο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από το κράτος, ώστε να χώσει μερικά εκατομμύρια τουρίστες στα σπίτια των Ελλήνων και να μην κοιμούνται στους δρόμους.
pitsirikos.net
  Freepen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...