To ρόλο του αφελούς ή του επικίνδυνου διεκδικεί το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νάσος Θεοδωρίδης με τις προκλητικές, ανιστόρητες και αντεθνικές θέσεις που διατυπώνει. Μετά τις παραληρηματικές του θέσεις για τα….

Ίμια, τα ελληνοτουρκικά και ότι δήθεν οι Πόντιοι πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τους Τούρκους
(σ.σ. για τη Γενοκτονία που υπέστησαν από τον Κεμάλ), ο «φωστήρας» των Αμπελοκήπων έκανε παρέμβαση περί του Σκοπιανού!
Μετά το εμετικό άρθρο του για τους Ποντίους, έγραψε στην προσωπική σελίδα του στο Facebook δημόσια συγχαρητήρια προς τον ευρωβουλευτή των Οικολόγων – Πράσινων κ. Nίκο Χρυσόγελο, τον μοναδικό ευρωβουλευτή της Ελλάδας που ψήφισε υπέρ της ενταξιακής πορείας των Σκοπίων στην Ε.Ε. Ο κ. Νάσος Θεοδωρίδης φτάνει στο σημείο να αποκαλεί την FYROM με την ονομασία που υπάρχει μόνο στα θολωμένα μυαλά των Σκοπιανών και των εν Ελλάδι «φίλων» τους, δηλαδή «Δημοκρατία της Μακεδονίας»!
Η ενέργεια αυτή απαιτεί άμεση παρέμβαση από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος πρέπει να πάρει επίσημη και συγκεκριμένη θέση επί των εθνικών ζητημάτων που βρίσκονται σε εξέλιξη και σε διαπραγμάτευση επί σειράν ετών. Όπως έλεγαν πολιτικοί παρατηρητές μάλιστα, δεν είναι δυνατόν ένα στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να διατυπώνει απόψεις που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον των εθνικών θέσεων.
Κι αυτό δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο. Είναι ο κ. Νάσος Θεοδωρίδης, ο οποίος τέθηκε με εντολή Αλέξη Τσίπρα εκτός της Επιτροπής Δικαιωμάτων τον Φεβρουάριο, εξ αιτίας ανθελληνικών απόψεων που διατύπωσε επί του θέματος των Ιμίων, τα οποία αποκαλούσε Καρντάκ(!). Σύμφωνα με τους πολιτικούς παρατηρητές, ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λάβει ακόμα πιο αυστηρά μέτρα έναντι στελεχών του που νομίζουν πως ακόμα εκπροσωπούν ένα ακροαριστερό «κλαμπ» του 3,4 %…
Σε ότι αφορά τον έτερο πολιτικό άνδρα, τον ευρωβουλευτή κ. Νίκο Χρυσόγελο, τον οποίο αποκαλούν και «περίγελο» Γερμανοί και Αυστριακοί ευρωβουλευτές εξ αιτίας της φιλοσκοπιανής και αντεθνικής στάσης που τήρησε, αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι το δεξί χέρι του κ. Τρεμόπουλου, γνωστού από παλιά για τις σχέσεις του με το «Ουράνιο Τόξο».
Το σίγουρο είναι ότι τέτοιες ενέργειες και απόψεις προκαλούν μείζον πολιτικό και εσωκομματικό πρόβλημα στον κ. Τσίπρα, τα οποία επιλύονται με πυγμή και χωρίς χάσιμο χρόνου. Τα αποτελέσματα θα φανούν στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες δίνουν στο στίγμα του δημοσίου αισθήματος κι όχι τις ονειρώξεις συνιστωσών που πρεσβεύουν τον παραλογισμό και τον πιθανό διαμελιστικό κίνδυνο.
Πηγή: newsbomb.gr