Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

N.Mαριάς: «Να αποχωρήσουν οι βουλευτές από το Κοινοβούλιο»


  Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νότης Μαριάς, μίλησε στο «Mega» για την σημερινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα που πραγματοποιούν το απόγευμα οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
  Βέβαια, στη συζήτηση παρενέβη και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο
οποίος πρόσθεσε ότι σήμερα έχει ανακοινώσει συγκέντρωση και η ΟΛΜΕ προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τις προληπτικές επιστρατεύσεις της κυβέρνησης.
  Στην κουβέντα βέβαια υπήρξαν διαφωνίες και συγκρούσεις. Ακολουθεί απόσπασμα από τους διαλόγους και σχετικό βίντεο
  Μαριάς: Κύριε Οικονομέα, δώστε μου το λόγο. Εγώ δεν διέκοψα καθόλου. Εμείς κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση. Απόψε στις 19:30 στο Σύνταγμα θα υπάρχουν οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Περιμένουμε στήριξη από τον ελληνικό λαό στην πρόταση αποχώρησης προκειμένου να σώσουμε και τη Δημοκρατία και το Σύνταγμα.
  Κύριε Λαφαζάνη την πρόταση που έκανα εγώ για τις 31 του μήνα, την έκανα πριν από δύο μήνες. Δεν ευθύνομαι εγώ αν στην πρόταση που έκανα, συγκεντρώνονται και κάποιοι άλλοι. Δηλαδή, κ. Λαφαζάνη δεν θα κάνουμε εμείς την εκδήλωσή μας επειδή συμπίπτει με κάποιο συνδικάτο;
  Λαφαζάνης: Εσείς καλά κάνετε. Λέω όμως προσθετικά ότι το απόγευμα στο Σύνταγμα για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της επιστράτευσης, γίνεται συλλαλητήριο των εργαζομένων με πρωτοβουλία της ΟΛΜΕ.
  Μαριάς: Η πρόταση που έχει διατυπωθεί πριν το Πάσχα είναι να υπάρξει αποχώρηση των βουλευτών του δημοκρατικού τόξου από τη Βουλή. Την Τετάρτη, κατ’ εξουσιοδότηση του Πάνου Καμμένου, είπα ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ότι στην πρόταση αυτή για αποχώρηση θα συμμετάσχουν και ο Πάνος Καμμένος και οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...