Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Έγκυος η βολεϊμπολίστρια που βρέθηκε διαμελισμένη μαζί με το σύζυγό της


  • 2307
     


5890AE4759FAF313E81897A47A09807B 300x162 Έγκυος η βολεϊμπολίστρια που βρέθηκε διαμελισμένη μαζί με το σύζυγό τηςΤριών μηνών έγκυος ήταν η 36χρονη Ολλανδέζα πρώην διεθνής βολεϊμπολίστρια Ίνγκριντ Φίσερ, που βρέθηκε νεκρή μαζί με το σύντροφό της, όταν έπεσε στην παγίδα ενός πρώην στελέχους της ομάδας, στην οποία είχε αγωνιστεί.
Σύμφωνα με την αναπαράσταση του τηλεοπτικού σταθμού «Telecinco», η Φίσερ και ο Σέβεριν
ταξίδευαν εδώ και καιρό στη Μούρθια, όπου η Ίνγκριντ είχε αγωνιστεί από το 2009 ως το 2011, προκειμένου εκείνη να υποβληθεί σε θεραπεία γονιμότητας για να αποκτήσει παιδί.
Προφανώς τα πράγματα είχαν πάει καλά, γιατί η Βίσερ ήταν ήδη έγκυος. Το τελευταίο ταξίδι τους, όμως, τελείωσε τραγικά: στις 13 Μαΐου το ζεύγος φτάνει στη Μούρθια, όμως δεν πάει στην κλινική για τον καθιερωμένο έλεγχο, αλλά εξαφανίζεται.
Τα παιδιά του Σέβεριν, από τον πρώτο γάμο του, σημαίνουν συναγερμό και τότε αρχίζει η αναζήτηση. Τη Δευτέρα, η τρομερή είδηση κάνει το γύρο του κόσμου: τα διαμελισμένα πτώματα των δύο Ολλανδών βρέθηκαν θαμμένα στον οπωρώνα μιας εξοχικής κατοικίας, στη Μολίνα ντε Σεγούρα.
Η ισπανική αστυνομία εστίασε στα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που βρέθηκαν στον υπολογιστή της αθλήτριας. Σε ένα από αυτά ζητούσε ραντεβού με ένα δικηγόρο από τη Μούρθια. Αυτός συνελήφθη, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος, αν και θα πρέπει να καταθέσει ενώπιον του δικαστή, καθώς ήταν εκείνος που οδήγησε την αστυνομία στο σπίτι, όπου οι δύο Ολλανδοί διαμελίστηκαν με αλυσοπρίονο.
Επίσης, ο δικηγόρος αποκάλυψε στους ανακριτές ότι η Φίσερ και ο Σέβεριν είχαν ένα ραντεβού εκεί με τον Χουάν Κουένκα, πρώην στέλεχος της ομάδας βόλεϊ, στην οποία είχε αγωνιστεί η Ίνγκριντ το 2005.
Ο Κουένκα συνελήφθη στη Βαλένθια και η ανάκρισή του οδήγησε στη σύλληψη δύο Ρουμάνων πολιτών. Οι τρεις παραμένουν στη φυλακή, περιμένοντας να εμφανιστούν ενώπιον του δικαστή.
Η διενεργούμενη αυτοψία για τη βιαιότητα του εγκλήματος μπορεί να διαρκέσει για αρκετές ημέρες, ενώ προς το παρόν το κίνητρο του εγκλήματος παραμένει άγνωστο, με τη βασική υπόθεση να κάνει λόγο για οικονομικές διαφορές μεταξύ των Ολλανδών και του Κουένκα, μολονότι ακόμη και σε αυτή την περίπτωση παραμένει ανεξήγητη η χρήση τέτοιας μορφής βίας.
Σύμφωνα με τις φήμες, ο Κουένκα, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί για απάτη, είχε εμπλέξει τον Σέβεριν σε μια υπόθεση εμπορίας μαρμάρων. Τα πράγματα όμως πήγαν άσχημα και ο Ισπανός συσσώρευσε ένα σημαντικό χρέος προς τους Ολλανδούς, οι οποίοι ήλπιζαν να πάρουν τα χρήματά τους σε αυτό το ταξίδι. Αντ” αυτού, όμως, βρήκαν το θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...