Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Επίθεση της Χρυσής Αυγής στον πρωθυπουργό: «Ο Σαμαράς αποκάλεσε “νεοναζί” ένα εκατομμύριο Έλληνες»Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε με ανακοίνωσή της η Χρυσή Αυγή. Στην ανακοίνωσή της μάλιστα αναφέρει ότι ο Αντ. Σαμαράς εξελέγη με ψέματα και απάτες και έτσι μετατράπηκε σε δεκανίκι των τοκογλύφων. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση: 


«Η Χρυσή Αυγή είναι το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα που συσπειρώνει γύρω του ένα και πλέον εκατομμύριο Έλληνες. Αυτούς τους Έλληνες τόλμησε να αποκαλέσει "νεοναζί" ο Σαμαράς, ο άνθρωπος που εξελέγη με ψέματα και απάτες για να μετατραπεί σε δεκανίκι των τοκογλύφων και του εθνοκτόνου μνημονίου.

Ο πολιτικός κόσμος, που επιθυμεί να ενώσει κατά της Χρυσής Αυγής ο Σαμαράς, είναι ένα βρωμερό και τρισάθλιο σύμπλεγμα απατεώνων, κλεφτών και διεφθαρμένων. Ένα απόστημα που σύντομα θα σπάσει από τον έντιμο και δίκαιο αγώνα του ελληνικού λαού, με πρωτοπόρο το Εθνικιστικό Κίνημα».

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν και τη δήλωση του πρωθυπουργού ότι «Πρέπει να ενώσουμε τον πολιτικό κόσμο και το λαό εναντίον των ναζί! Όχι με αφορμή τον κίνδυνο των νεοναζί να διχαστούμε μεταξύ μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...