Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ερρίκος Ντυνάν: Μισθοί 18.000 ευρώ, Cartier, Louis Vuitton και άνθη 200.000 ευρώ !! ΠΛΗΡΩΝΕ ΡΑΓΙΑ ...


  • 697
     


CB9D2EE05F567D86B1FB1BE61CADE800 300x178 Ερρίκος Ντυνάν: Μισθοί 18.000 ευρώ, Cartier, Louis Vuitton και άνθη 200.000 ευρώTι λέει ο Λοβερδος? Τι κάνει ο Εισαγγελέας?
«Γενναιόδωρη» η διοίκηση του θεραπευτηρίου Ερρίκος Ντυνάν. Τσάντες Louis Vuitton, κοσμήματα Cartier, άνθη ετήσιας δαπάνης 200.000 ευρώ δώριζε, μεταξύ άλλων, σε συμβούλους, επώνυμους
ασθενείς και κρατικούς αξιωματούχους. Με την ευκαιρία ονομαστικών εορτών σε γραφεία και οικίες προς σύσφιξη των δημόσιων σχέσεων, όπως εξηγήθηκε αρμοδίως.
Τα στοιχεία προκύπτουν από καταγγελίες του Σωματείου Εργαζομένων του νοσοκομείου και διανθίζουν την έκθεση που συνέταξε ο καθηγητής Λυκούργος Λιαρόπουλος το 2010 και η οποία έχει διαβιβαστεί ήδη στον Εισαγγελέα που ερευνά την υπόθεση κακοδιαχείρισης στο Ερρίκος Ντυνάν. Ο Λιαρόπουλος είχε οριστεί ελεγκτής με απόφαση του τότε υπουργού Υγείας , Ανδρέα Λοβέρδου.
Διαπιστώθηκαν, λοιπόν, διπλά βιβλία και επιλεκτικές πληρωμές σε συγκεκριμένους εργαζόμενους και προμηθευτές αλλά και προνομιακή τιμολογιακή μεταχείριση σε μεμονωμένες κατηγορίες ασφαλισμένων. Στην έκθεση υπάρχει αναφορά για νέες κατηγορίες ασφαλισμένων που νοσηλεύονταν στις σουίτες του θεραπευτηρίου –από αστυνομικούς, δημοσιογράφους, διπλωμάτες, δικαστικούς υπαλλήλους και υπαλλήλους του υπουργείου Οικονομικών, ορκωτούς ελεγκτές αλλά και εκπροσώπους της Δικαιοσύνης.
Εκπληκτοι, εξάλλου, έμειναν οι ελεγκτές από τις υψηλές αποδοχές που απολάμβαναν στελέχη της διοίκησης αλλά και από το πλεονάζον προσωπικό που είχε «χρεωθεί» το νοσοκομείο, προκειμένου να εξυπηρετήσει παράγοντες και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, που ζητούσαν την πρόσληψή τους. Από τους συνολικά 800 εργαζόμενους στο νοσηλευτικό και διοικητικό τομέα, τουλάχιστον 150 πληρώνονταν μεν, αλλά δεν εμφανίζονταν στο νοσοκομείο και δεν παρείχαν καμία υπηρεσία. Τουλάχιστον 50 άτομα δε, λάμβαναν αμοιβές από 5.000 έως και 18.000 ευρώ τον μήνα.
Στην κορυφή της μισθοδοσίας, σύμφωνα με την έκθεση, βρίσκεται πρώην Γενική και Οικονομική Διευθύντρια του Ερρίκος Ντυνάν με μηνιαίες αποδοχές ύψους 18.000 ευρώ.
youpayyourcrisis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...