Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

"Εθνικό ανέκδοτο οι ψήφοι με τις οποίες εξελέγη η Ρεπούση"


  Η τομεάρχης Παιδείας και βουλευτής Θεσσαλονίκης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Σταυρούλα Ξουλίδου εξαπέλυσε μύδρους κατά της Μαρίας Ρεπούση, χαρακτηρίζοντας «εθνικό ανέκδοτο» τον αριθμό των 1.670 ψήφων με τις οποίες εξελέγη η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.
  Κατηγορώντας την κυβέρνηση για υποτελική στάση έναντι των «ευρωπαϊκών προσταγών»
στο θέμα του αντιρατσιστικού ν/σ και στη συνέχεια για «επικοινωνιακό ντελίριο» τη Ν.Δ. προκειμένου «να προστατεύσει τις ακροδεξιές της συμμαχίες», η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων υπογραμμίζει ότι μπροστά σε αυτή την κατάσταση, «έριξαν στην αρένα ένα δυνατό χαρτί της σύγχυσης, την κ. Ρεπούση».
  «Ποιος άλλος θα μπορούσε άλλωστε να διαμηνύσει τόσα πομπώδη και ανεύθυνα φωνήματα πλην ενός ανθρώπου, ο οποίος, αφενός μεν δεν παρέχει και δεν φαίνεται να έχει την όποια πρόθεση να παράσχει επιχειρήματα παρά τον ακαδημαϊκό του τίτλο και αφετέρου προστατεύεται εμφανώς από τον κυβερνητικό μανδύα της θρασύτητας. Μίας θρασύτητας που καταδυναστεύει τον ελληνικό λαό και τείνει να χαρακτηρίσει ακόμα και το θεσμό της Δημοκρατίας ως έναν ακόμα Μύθο», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Ξουλίδου.
  «... Εάν ο χορός του Ζαλόγγου είναι ένας εθνικός μύθος τότε οπωσδήποτε ο εξευτελιστικός αριθμός των 1.670 ψήφων με τις οποίες εξελέγη βουλευτής η κ. Ρεπούση καταλήγει εθνικό ανέκδοτο», συνεχίζει στον ίδιο τόνο, «και αφού μας διόρθωσε εξηγώντας πως η λέξη 'συνωστίζονται' ήταν μία ατυχής έκφραση που περιέγραφε την κατάσταση αθρόας προσέλευσης (αθρόα δολοφονήθηκαν κ. Ρεπούση!) πολύ αργότερα σκέφτηκε ότι επρόκειτο για προσβολή στη μνήμη των ανθρώπων».
  Η κ. Ρεπούση, καταλήγει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, «θεωρεί πως η ιστορική επιστήμη δεν είναι υποχρεωμένη να δεχθεί τις πολιτικές αποφάσεις και άρα η ιστορία του έθνους μας μπορεί άνετα να καταλήξει ένα φαντασιακό συνονθύλευμα βουλευτικών πυροτεχνημάτων όπου ο καθένας κατά βούληση θα χρησιμοποιεί και θα προστατεύεται από την βουλευτική του θέση ώστε να αμφισβητεί κάθε γεγονός της ιστορίας των προγόνων μας.
  Δεν απέχει και πολύ από το σχέδιο της πιθανόν η αφαίρεση του μαθήματος της Ιστορίας από την ελληνική εκπαίδευση και η αντικατάστασή του από βουλευτές που μέσα στο ντελίριο ναρκισσισμού και την χυδαία ανάγκη απόσπασης προσοχής θα διδάσκουν όποτε θελήσουν τις απόψεις τους που οι ίδιοι φαντασιώθηκαν καθιστώντας τες ελληνική ιστορική γνώση!».
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...