Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Ναζιστικά τατουάζ στο κορμί του Αφγανού που έσπρωξε την κοπέλα


 
 
Πηγή φωτογραφίας: Τα Νέα
 
Τατουάζ με τη σβάστικα και άλλα ναζιστικά σύμβολα έχει στο σώμα του ο -κατά δήλωσή του- 17χρονος Αφγανός, ο οποίος επιτέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής επιτέθηκε σε 20χρονη φοιτήτρια στην περιοχή Μουράγια της Κέρκυρας και την χτύπησε για να της αρπάξει την τσάντα.
Ο αδίστακτος κακοποιός δεν ικανοποιήθηκε από το
γεγονός ότι κατάφερε να πάρει τα πολύτιμα αντικείμενα της κοπέλας αλλά προέβη σε μια αδιανόητη ενέργεια: Εριξε την κοπέλα στο κενό από ύψος οκτώ μέτρων!
Όσον αφορά στα σύμβολα, αυτά προβλημάτισαν τους αρμόδιους αστυνομικούς. Το τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό ο 17χρονος το έχει στο αριστερό μπράτσο μαζί με δύο γράμματα (Ν και R), όπως αναφέρουν τα «Νέα». Στην πλάτη του έχει ένα σχήμα παρόμοιο με τον κελτικό σταυρό – σύμβολο νεοναζιστικών οργανώσεων – , ενώ στο θώρακα έχει τατουάζ που μοιάζει με αναμμένο κερί. Τα σύμβολα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα των «Νέων», τράβηξαν αμέσως την προσοχή των αστυνομικών κατά την εξέτασή του, παρόλα αυτά όμως ο αλλοδαπός δράστης δεν απάντησε στις ερωτήσεις των αστυνομικών. Δεν έδωσε καμία απάντηση για τους λόγους που έχει στο κορμί του τέτοιου είδους τατουάζ, αν και ο ίδιος, όπως δηλώνει, είναι μουσουλμάνος.
Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει να υποβληθεί σε εξέταση DNA ώστε να εξακριβωθεί η πραγματική του ηλικία, καθώς η εμφάνισή του παραπέμπει σε ενήλικο άτομο. Ωστόσο, επειδή στα ταξιδιωτικά έγγραφα που έφερε μαζί του αναφέρεται ότι είναι 17 χρόνων, στην ανακοίνωση αναγράφηκε αυτή η ηλικία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...