Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013

Νέα πρόκληση Ρεπούση: «Να μην αναγνωριστούν οι γενοκτονίες»

 repousi Νέα πρόκληση Ρεπούση: «Να μην αναγνωριστούν οι γενοκτονίες»

Ένα έγγραφο που ανατρέπει τα δεδομένα στη συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αποκαλύπτει το Real.gr. Πρόκειται για επιστολή της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ  Ρεπούση προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

 Η Ρεπούση ζητεί από την αντιπολίτευση να… αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσουν στο νομοσχέδιο όσα έχει αποφασίσει, ως Γενοκτονίες η Ελληνική Βουλή, δηλαδή της Μικράς Ασίας και των Ποντίων!


Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου»!
repousi eggrafo Νέα πρόκληση Ρεπούση: «Να μην αναγνωριστούν οι γενοκτονίες»

Πηγή:
http://www.MadatoForos.com

 repousi eggrafo Νέα πρόκληση Ρεπούση: «Να μην αναγνωριστούν οι γενοκτονίες»
Νέα πρόκληση Ρεπούση: «Να μην αναγνωριστούν οι γενοκτονίες» repousi Νέα πρόκληση Ρεπούση: «Να μην αναγνωριστούν οι γενοκτονίες»Ένα έγγραφο που ανατρέπει τα δεδομένα στη συζήτηση για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, αποκαλύπτει το Real.gr. Πρόκειται για επιστολή της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυρία Ρεπούση ζητεί από την αντιπολίτευση να… αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσουν στο νομοσχέδιο όσα έχει αποφασίσει, ως Γενοκτονίες η Ελληνική Βουλή, δηλαδή της Μικράς Ασίας και των Ποντίων! Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου»! repousi eggrafo Νέα πρόκληση Ρεπούση: «Να μην αναγνωριστούν οι γενοκτονίες»

Πηγή:
http://www.MadatoForos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...