Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ... ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑΣΕΤΕ! Μεταφρασμένο (!) "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ - Για ποιον δουλεύουν;

Με ένα ... μεταφρασμένο (!) νομοσχέδιο που αντέγραψε από το εξωτερικό το ΠΑΣΟΚ επιμένει στην ψήφιση ενός νόμου-εκτρώματος, ο οποίος πριν καν κατατεθεί έχει δημιουργήσει μείζονα...
προβλήματα όπως το νέο κρούσμα αναθεώρησης της ελληνικής ιστορίας από την Μ.Ρεπούση, η επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας απο την Άγκυρα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών που χαρακτηρίζει ρατσιστική την ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων κλπ
Στο ΠΑΣΟΚ ποντάρουν στην υπερψήφισή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΔΗΜΑΡ, σε μία πρόβα του προτεινόμενου "κόμματος της ελληνικής Εληάς" από τον Παρασκευά Αυγερινό, αλλά είναι βέβαιο ότι από την στιγμή που θα καταψηφιστεί από τη ΝΔ, το ΚΚΕ και τον Λαϊκό Σύνδεσμο, δεν πρόκεται να περάσει. Ερώτημα αποτελούν μέχρι σήμερα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες οι οποίοι αρνούνται να λάβουν θέση (και...) σε αυτό το κορυφαίο ζήτημα.
Βέβαια το να καταθέτει μεταφρασμένα νομοθετήματα στην ελληνική Βουλή το ΠΑΣΟΚ δεν αποτελεί πρωτοτυπία: Το Μνημόνιο, πρόσφατα, ήταν η ... κορυφαία μετάφραση που ψήφισε η ελληνική Βουλή και ακολούθησαν δεκάδες νομοθετήματα τα οποία τους τα έδιναν, οι της κυβέρνησης του ΠΑΣΚ τα μετέφραζαν και εν συνεχεία τα ψήφιζαν στην Βουλή.
Πριν λίγο, λοιπόν, γραμματέας της κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Γ. Μανιάτης έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής Β. Μεϊμαράκη με θέμα "Καταπολέμηση Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας".
Όπως αναφέρει: "Σε συνέχεια των πρόσφατων πολιτικών εξελίξεων, καθώς και της χθεσινής συνάντησης των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων που στηρίζουν την κυβερνητική πλειοψηφία, ζητούμε, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Κανονισμό της Βουλής, να προωθηθεί άμεσα για συζήτηση και ψήφιση στην αρμόδια Επιτροπή και την Ολομέλεια της Βουλής, η Πρόταση Νόμου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. "Καταπολέμηση Εκδηλώσεων Ρατσισμού και Ξενοφοβίας", την οποία έχουμε καταθέσει ως Κοινοβουλευτική Ομάδα από 21 Μαρτίου 2013.
Η υιοθέτηση στο εθνικό Δίκαιο προβλέψεων σημαντικού αξιακού, ιδεολογικού και ιστορικού περιεχομένου για την αποτροπή και αυστηρή τιμωρία πράξεων εγκληματικότητας, βιαιοπραγίας, ρατσισμού και ξενοφοβίας, με δεδομένη μάλιστα την ανάγκη εναρμόνισης με την Απόφαση – Πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ του Συμβουλίου της Ε.Ε., θα αποτελέσουν ισχυρό θεμέλιο ενίσχυσης της κοινωνικής συνοχής και της ασφάλειας των πολιτών, καθώς και της αποτελεσματικής θωράκισης του δημοκρατικού πολιτεύματος".
Εν ολίγοις παραδέχονται ότι η σύλληψη του "μεγαλοφυούς" αυτού σχεδίου έχει έρθει από τις Βρυξέλες, μόνο που οι γραφειοκράτες της Ε.Ε δεν έχουν ψηφιστεί από τον ελληνικό λαό, για να αποφασίζουν τι νόμους θα έχουμε στη χώρα μας. Όσο για την κοινωνική συνοχή, πουθα μας φέρει το "καταπληκτικό" αυτό νομοσχέδιο, αρκεί να δούμε την κατάντια της Σουηδίας που και αυτή είχε ανάλογες "αντιρατσιστικές" ιδέες.
Ελπίζουμε να έστειλαν και μια κόπια του νομοσχεδίου στην 15χρονη Μυρτώ, στον Ευαγγελισμό, ή στην 20χρονη κοπέλα στο νοσοκομείο της Κέρκυρας που πέταξε ο Αφγανός στον γκρεμό ή στην χήρα σύζυγο εκείνου του φουκαρά του Καντάρη που τον δολοφόνησαν για να του αρπάξουν την κάμερα, λίγο πριν γεννηθεί το παιδί του. Και στους τάφους των 50 Ελλήνων που έχουν δολοφονηθεί από αλλοδαπούς τον τελευταίο χρόνο, μόνο...
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...