Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ...

Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο 17χρονος από τον Άγιο Κωνσταντίνο που σκότωσε τη μητέρα του με πέντε μαχαιριές, επειδή «θόλωσε» το μυαλό του από τις παρατηρήσεις που του έκανε...
Ο 17χρονος μαθητής που έδινε Πανελλήνιες αυτές τις μέρες, δείχνει να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί.
Στα κρατηρήρια της Α/Δ Ακαρνανίας όπου βρίσκεται, τρέφεται ελάχιστα, ενώ απαντά μονολεκτικά σε όποια ερώτηση του κάνουν.

Δραματικές ήταν οι σκηνές κατά τη συνάντηση γιου και πατέρα, η οποία ωστόσο είχε σύντομη διάρκεια, καθώς και οι δυο βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση μετά το στυγερό έγκλημα.

Ο 17χρονος έχει και έναν μεγαλύτερο αδερφό, ο οποίος ωστόσο αναχώρησε για εξωτερικό, χωρίς να δει τον μικρότερο αδερφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr μετά από αίτημα του τον 17χρονο συνάντησε και ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς.

Η υπεράσπιση του, δίνει όλο το βάρος στην ψυχική του υγεία και στην ανάγκη να τύχει ειδικής αγωγής και προσοχής και όχι να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα. Ήδη πάντως έμπειρος ψυχίατρος έχει συναντηθεί με τοn ανήλικο και τη Δευτέρα θα παραδώσει τις δικές του επιστημονικές διαπιστώσεις και το πόρισμα του απευθείας στον ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...