Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

ΜΕ ΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ;;; ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ !!



Ο Χατζηνικολάου στις ειδήσεις του Star που αποκτά ισχυρό ενημερωτικό προφίλ
Σημαντικές εξελίξεις στο χώρο των ηλεκτρονικών ΜΜΕ προοιωνίζεται η απόφαση του Νίκου Χατζηνικολάου να επιστρέψει στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του ....
Star....
Οπως όλα δείχνουν το Star αλλάζει ρότα και στρέφεται στην ενημέρωση. Ο Νίκος Χατζηνικολάου συμφώνησε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr, να είναι από τον Σεπτέμβριο βασικός σχολιαστής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, το οποίο προφανώς θα αλλάξει θεματολογία, ύφος αλλά και παρουσιαστή.
Παράλληλα, στο πακέτο της συμφωνίας περιλαμβάνεται και η μετάδοση της εβδομαδιαίας πολιτικής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου που τώρα μεταδίδεται από τον διαδικτυακό τόπο enikos.
Παράλληλα, στη διαδικασία αλλαγής της φυσιογνωμίας του Star εντάσσονται οι πληροφορίες για πρωινή ενημερωτική ζώνη, την ευθύνη της οποίας έχει προταθεί να αναλάβει η Πόπη Τσαπανίδου μετακομίζοντας την εκπομπή της από τον ΣΚΑΙ.
Ολα τα παραπάνω εντάσσονται, όπως πληροφορούν το iefimerida.gr παράγοντες που γνωρίζουν καλά το τηλεοπτικό τοπίο, στο μήνυμα που θέλει να στείλει στους μετόχους του Mega -Σταύρο Ψυχάρη και Γιώργο Μπόμπολα- ο Βαρδής Βαρδινογιάννης γιατί αρνήθηκαν την πρότασή του για συγχώνευση των δύο καναλιών.
Ας σημειωθεί ότι αύριο θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το Star για την υπογραφή συμφωνίας με την Enikos Α.Ε. και τον Νίκο Χατζηνικολάου
Star.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...