Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Τι λένε τα Τουρκικά ΜΜΕ για τον αποκλεισμό της Εφές απο τον Ολυμπιακό


  • 0
     


ti lene ta tourkika mme gia ton apokleismo tis efes apo ton thrylo 1 315x236 250x180 Τι λένε τα Τουρκικά ΜΜΕ για τον αποκλεισμό της Εφές απο τον ΟλυμπιακόΠρώτο θέμα στα περισσότερα Τούρκικα ΜΜΕ στην ενότητα του μπάσκετ, είναι ο αποκλεισμός της Αναντολού Εφές από τον πρωταθλητή ευρώπης Ολυμπιακός.
Ας δούμε τα πιο σημαντικά απ’αυτά :
hurriyetdailynews.com : ΣΥΝΕΤΡΙΒΕΙ Η ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ
ΞΕΚΙΝΗΜΑ H Aναντολού Εφές δεν μπόρεσε να διατηρήσει το +15 που δημιουργήθηκε κατά το πρώτο ημίχρονο και παρέδωσε σε… ασημένιο δίσκο την τελευταία θέση για το Final Four στον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό για την υπεράσπιση του τίτλου του. spot σε ένα ασημένιο δίσκο για την υπεράσπιση πρωταθλητής Ολυμπιακός στο πέμπτο παιχνίδι πλέι-οφ της Ευρωλίγκας.
fanatik.com.tr : ΛΥΠΗΜΕΝΗ Η ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ
Τη θλίψη βιώνει η Αναντολού Εφές για τη μη επίτευξη του στόχου που για την προημιτελική σειρά των play-off της Ευρωλίγκας έχασε στον πέμπτο και τελευταίο αγώνα που οδηγούσε στο Φάιναλ Φορ από τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα με 82-72.
sabah.com.tr : AΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η ΕΦΕΣ
Στο πέμπτο παιχνίδι πλέι-οφ της Ευρωλίγκας για την είσοδο στο Φάιναλ Φορ, η Εφές γνώρισε την ήττα από τον Ολυμπιακό με 82-72 και μαζί την ευκαιρία για Ευρωπαϊκή συνέχεια.

πηγή:olympiacos-blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...