Τρίτη 23 Απριλίου 2013

'' ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ Η ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ''...

Η χρεωκοπία της Ιταλίας πλησιάζει σύμφωνα με τον επικεφαλής του Κινήματος Πέντε Αστέρων (M5S), Μπέπε Γκρίλο. Παράλληλα επιμένει στην άποψή του πως η επανεκλογή του Τζόρτζιο Ναπολιτάνο...

είναι ένα «πονηρό πραξικόπημα».



Μιλώντας στην Bild ο ηθοποιός-κωμικός υποστήριξε πως «το φθινόπωρο η Ιταλία θα χρεοκοπήσει», λέγοντας συγκεκριμένα πως «τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο θα τελειώσουν τα χρήματα του δημοσίου και τότε θα είναι δύσκολο να μπορούν να πληρωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις».



Χαρακτήρισε τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι ως «τελειωμένη υπόθεση», ενώ όσον αφορά την επανεκλογή του Ναπολιτάνο στην προεδρία της Δημοκρατίας, ο Γκρίλο σχολίασε ότι «αποτελεί μέρος της προσπάθειας που καταβάλλει η ιταλική πολιτική τάξη για να καταφέρει να επιβιώσει» και επανέλαβε την άποψή του ότι «πρόκειται για ένα πονηρό πραξικόπημα».



«Στο ιταλικό κοινοβούλιο διατηρούν την θέση τους τριάντα βουλευτές και γερουσιαστές που καταδικάσθηκαν για σοβαρά αδικήματα. Εγώ θέλω να μας κυβερνούν έντιμα άτομα, με γνώσεις και επαγγελματισμό. Υπό αυτή την έννοια, θα έβλεπα ευνοϊκά μια γερμανική εισβολή στην Ιταλία», είπε ο Ιταλός ηθοποιός.
Πηγή : protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...