Σάββατο 27 Απριλίου 2013

ΧΡΥΣΟΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΝΟΡΓΑΝΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ...!!!



Το χρυσό μετάλλιο στις ασκήσεις εδάφους κατέκτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής που διεξάγεται στη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, ο Λευτέρης Κοσμίδης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής με βαθμός δυσκολίας 6,5 συγκέντρωσε 15,125 βαθμούς και κατάφερε να νικήσει τον Αμερικανό Αλεξάντερ Ναντούρ, ο οποίος μάζεψε 15,075 βαθμούς. Την τρίτη θέση κατέλαβε ο Καναδός Σκορ Μόργκαν.

Ο Κοσμίδης συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις του, αφού πριν από έναν μήνα είχε καταλάβει την δεύτερη θέση το Challenger του Κότμπους.

«Χρυσός» και ο Πετρούνιας

Λίγα λεπτά αργότερα, η Ελλάδα πανηγύρισε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο αυτή τη φορά από τον Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους.

Ο Έλληνας πρωταθλητής βαθμολογήθηκε με 15,650 και νίκησε τον Φινλανδό Μάρκου Βαχτίλα (14,725), ενώ τρίτος ήταν ο Ναντούρ με 14,650.

Αυτό ήταν το τρίτο χρυσό του Πετρούνια σε ισάριθμες εφετινές συμμετοχές του σε Παγκόσμια Κύπελλα, αφού είχαν προηγηθεί οι αντίστοιχες επιτυχίες του στο Λα Ρος Σιρ-Ιόν της Γαλλίας και στο Κότμπους της Γερμανίας.

Αύριο, Κυριακή αγωνίζεται η Βάσω Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας και θα προσπαθήει να διεκδικήσει το τρίτο ελληνικό μετάλλιο στη διοργάνωση.

Newsroom ΔΟΛ
 
 
Eleftherios Kosmidis GRE - Solo @ Liubliana 2013 από vivinamou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...