Τρίτη 23 Απριλίου 2013

''ΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΘΩ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ, ΘΑ ΤΟΝ ΘΑΨΩ ΤΟΝ ΑΚΗ''...

Για τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τη δίκη του για τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα σχολίασε σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Θεόδωρος Πάγκαλος...

Ο κ. Πάγκαλος τόνισε ότι θα "θάψει τον Άκη" σε περίπτωση που τον αναγκάσουν με τη βία να καταθέσει στη δίκη, ενώ τόνισε ότι δεν μπορεί να «σκεφτεί τι θα είχε γίνει αν ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα είχε γίνει πρωθυπουργός
της χώρας».

«Με ενοχλεί, ως συνταξιούχος δικηγόρος μιλώ, όταν οι εν ενεργεία δικηγόροι κάνουν φιγούρες, κινήσεις για το Θεαθήναι. Αυτή η εξώδικος πρόσκληση που πήρα εγώ από τον κ. Κούγια που υπερασπίζεται τον Άκη Τσοχατζόπουλο, είναι εντελώς άνευ αντικειμένου. Κανείς δεν μπορεί να αναγκάσει μάρτυρα υπερασπίσεως να προσέλθει. Μάρτυρα κατηγορίας μπορεί ο εισαγγελέας να εισαγάγει βιαίως. Αν εμένα με αναγκάσουν βιαίως να καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης του Άκη, θα τον "θάψω".

Είναι πολύ εύκολο να πας σε αυτούς που θα σου πουλήσουν τον εξοπλισμό και να τους πεις "για να φέρω την εισήγηση αυτή, και να την προωθήσω δραστήρια, έχω ανάγκη από ορισμένα χρήματα". Είχε και παράπονο ο Άκης και μου το είχε πει κατά καιρούς "Ό,τι και να κάνω, είσαι εναντίον μου".

Υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που είναι τώρα στελέχη και βουλευτές εν ενεργεία, που κάθε φορά που εμφανιζόταν ο Τσοχατζόπουλος, τον υποστήριζαν. Αν οι επιλογές τους είχαν γίνει δεκτές από το ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα είχε γίνει πρωθυπουργός της χώρας. Και δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα είχε κάνει ως πρωθυπουργός της χώρας, σε ποια θέση θα ήταν το κόμμα, το πολιτικό σύστημα και η χώρα γενικότερα» κατέληξε ο κ. Πάγκαλος.

Ο κ. Πάγκαλος παραχώρησε συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα fm.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...