Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Πενταμελής οικογένεια στο νοσοκομείο απο τα κεφτεδακια του ΙΚΕΑ!!



20130426-191648.jpg
Επιστέφει ο εφιάλτης «κεφτεδάκια Ikea», με την αλυσίδα επίπλων στην Γαλλία να αποσύρει τα κεφτεδάκια της από όλα τα υποκαταστήματά της, έπειτα από αδιαθεσία πενταμελούς οικογένειας.
Οι γονείς με τα τρία ανήλικα παιδιά
τους, επισκέφθηκαν το κατάστημα της περιοχής Λις, για να κάνουν τις αγορές τους, αλλά και να
γευματίσουν στο εστιατόριο, καθώς οι χαμηλές τιμές και η ποικιλία πιάτων τους φάνηκε δελεαστική.
Η οικογένειά, όμως, προφανώς δεν θυμόταν την περίπτωση με τα ύποπτα κεφτεδάκια με κρέας αλόγου που συγκλόνισε την Ευρώπη, με αποτέλεσμα να επιλέξουν αυτά για το σύντομο γεύμα τους.
Λίγη ώρα αργότερα, όμως, τα συμπτώματα που εμφάνισαν δεν άφησαν πολλές επιλογές…. Αφού τα παιδιά και οι γονείς υπέφεραν από εμέτους και διάρροιες, έσπευσαν να νοσηλευτούν σε κοντινό νοσοκομείο και να παραμείνουν υπό παρακολούθηση των γιατρών για κάποιες ώρες.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, Le Parisienne, οι γαλλικές αρχές διερευνούν την υπόθεση, ενώ στο μεταξύ η Ikea Food France αποφάσισε προληπτικά να αποσύρει τα κεφτεδάκια -τα οποία δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν ίχνη κρέατος αλόγου- από όλα τα καταστήματα.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας «δεν έχουν σημειωθεί ανάλογα περιστατικά», επισημαίνοντας, μάλιστα, πως η υγεία της πενταμελούς οικογένειας δεν απειλείται.
πρώτο θεμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...