Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Γιώργος Πρωτόπαπας: Το διπλό εγκεφαλικό χτύπημα, η θλίψη και το ιατρικό ανακοινωθέν που δε βγαίνει

dinatos info8

Συνέντευξη έδωσε ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπας, Γιώργος,ο οποίος μίλησε για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού αλλά και...
για την ψυχολογία όσων βρίσκονται γύρω του.

Ο θείος του Τόμας μιλώντας στο Εγώ Weekly ανέφερε πως οι γονείς του ηθοποιού είναι εξοντωμένοι από την κατάσταση. "Ο αδελφός και η νύφη μου, είναι εξοντωμένοι. Οι υπόλοιποι, κλαίμε κατά διαστήματα. Οι γονείς έχουν το μεγαλύτερο βάρος της θλίψης και του πόνου", είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια ο ίδιος έδειξε ιδιαίτερα εκνευρισμένος με δημοσίευμα που έκανε λόγο για συζήτηση περί δωρεάς οργάνων αλλά και ότι ήταν εγκεφαλικά νεκρός.

"Η αποτύπωση του ατυχήματος είναι ένα δεδομένο και ένα δεύτερο είναι η παρουσίαση του. Είναι τραγικό και ντροπή να το παρουσιάζεις όπως σου πηγαίνει στην πένα σου", τόνισε.

Η κατάσταση της υγείας του Τόμας

Τα τραύματα που έχει υποστεί ο Τόμας στον εγκέφαλο δεν επιτρέπουν μεγάλες ιατρικές επεμβάσεις, σύμφωνα με τον θείο του.

"Από τις εξετάσεις αλλά και από τις απόψεις των γιατρών του εξωτερικού, είναι πως η μορφή του ατυχήματος και οι συνθήκες της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης ουσιαστικά δεν επιδέχονται καταρχήν μεγάλες ιατρικές επεμβάσεις. Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση σε συνδυασμό με την ηλικία και το ότι δεν είχε άλλες σωματικές κακώσεις από το ατύχημα. Σε αυτά έχουν εναποθέσει οι γιατροί ένα κομμάτι της ανάκτησης του. Oι γιατροί προσπαθούν να δουν αν κάποιο από τα εγκεφαλικά κύτταρα υπάρχει περίπτωση ν΄αντιδράσει, γι΄αυτό και οι ίδιοι εύχονται να έχουν κάνει λάθος τα μηχανήματα στις μέχρι τώρα ενδείξεις τους", εξήγησε.

Δήλωσε μάλιστα πως οι Άγγλοι γιατροί ανέφεραν πως 10 περιπτώσεις σαν του Τόμας έχουν συναντήσει στην καριέρα τους, με κρανιακή πίεση 80.

"Ο Τόμας υποστηρίζεται μηχανικά. Δεν υπάρχει καμία άλλη σωματική κάκωση. Φορούσε ζώνη άλλωστε και το κουβούκλιο του αυτοκινήτου δεν συνεθλίβη. Αλλά όλη η ζημιά έγινε στο κεφάλι. Με διπλό εγκεφαλικό χτύπημα έτσι όπως πετάχτηκε το αυτοκίνητο και προσέκρουσε στο τοιχίο της Αττικής Οδού", σημείωσε.

Επίσης, ο θείος του Τόμας εξέφρασε απορία γιατί δεν έχει εκδοθεί επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν. "Εμείς ζητήσαμε να εκδοθεί. Αλλά οι γιατροί φοβούνται. Τι φοβούνται, δεν ξέρω. Αλλά από τη στιγμή που βλέπουν πως ενδιαφέρεται τόσος κόσμος και τα δημοσιεύματα είναι επαναλαμβανόμενα, δεν θα έπρεπε;", κατέληξε.

Πηγή: cosmo.gr
dinatos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...