Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013

Στο «κόκκινο» η αγωνία για τον Τόμας Πρωτόπαπα
«Οι γονείς του Τόμας είναι εξοντωμένοι. Οι υπόλοιποι κλαίμε κατά διαστήματα» δήλωσε ο θείος του.
Στο "κόκκινο" παρεμένει η αγωνία για τον Τόμας Πρωτόπαπα ο οποίος βρίσκεται για 12 μέρες στην εντατική...

Για τις δύσκολες ώρες που περνά η οικογένεια του μίλησε ο θείος του, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά «ο αδελφός και η νύφη μου, είναι εξοντωμένοι. Οι υπόλοιποι, κλαίμε κατά διαστήματα. Οι γονείς έχουν το μεγαλύτερο βάρος της θλίψης και του πόνου».
Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ:
Όπως δήλωσε ο θείος του, «από τις εξετάσεις αλλά και από τις απόψεις των γιατρών του εξωτερικού, είναι πως η μορφή του ατυχήματος και οι συνθήκες της κρανιοεγκεφαλικής κάκωσης ουσιαστικά δεν επιδέχονται καταρχήν μεγάλες ιατρικές επεμβάσεις. Έχει πολύ καλή φυσική κατάσταση σε συνδυασμό με την ηλικία και το ότι δεν είχε άλλες σωματικές κακώσεις από το ατύχημα. Σε αυτά έχουν εναποθέσει οι γιατροί ένα κομμάτι της ανάκτησης του. Οι γιατροί προσπαθούν να δουν αν κάποιο από τα εγκεφαλικά κύτταρα υπάρχει περίπτωση ν΄αντιδράσει, γι΄αυτό και οι ίδιοι εύχονται να έχουν κάνει λάθος τα μηχανήματα στις μέχρι τώρα ενδείξεις τους».
Υπάρχει όμως περίπτωση να γίνε το θαύμα, όπως με άλλους ασθενείς στο παρελθόν;
«Χιλιοστό με χιλιοστό, το τραύμα στον εγκέφαλο ενός ασθενή, μπορεί να διαφέρει. Οι Άγγλοι γιατροί για παράδειγμα, έχουν συναντήσει μόνο δέκα περιπτώσεις με τόσο υψηλή κρανιακή πίεση, στα 80, όπως είχε ο Τόμας», λέει ο θείος του.
Τέλος, εξηγεί γιατί δεν έχει εκδοθεί κάποιο επίσημο ανακοινωθέν από τους γιατρούς του ΚΑΤ:
«Εμείς ζητήσαμε να εκδοθεί. Αλλά οι γιατροί φοβούνται. Τι φοβούνται, δεν ξέρω. Αλλά από τη στιγμή που βλέπουν πως ενδιαφέρεται τόσος κόσμος και τα δημοσιεύματα είναι επαναλαμβανόμενα, δεν θα έπρεπε;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...