Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Απειλεί η Μπιρμπίλη όσους την έδιωξαν από το Παρίσι !


56660792d2df6cd4fbc8698a7fa7e898_XLΗ «κηπουρός» του ΓΑΠ απειλεί με αποκαλύψεις για το διωγμό της.

Εξοργισμένη με όσους της αφαίρεσαν την καρέκλα και τα προνόμια της μόνιμης αντιπροσώπου στον ΟΟΣΑ φαίνεται να είναι η Τίνα Μπιρμπίλη, η οποία έλαβε εντολή να αποχωρήσει τον Ιούνιο από τη θέση της.

Η πρώην “κηπουρός” του Γιώργου Παπανδρέου, την οποία πρόλαβε ο πρώην πρωθυπουργός να βολέψει λίγο πριν την κατάρρευση του, απειλεί πως τον Ιούνιο θα μιλήσει για εκείνους που της στέρησαν το 300 τ.μ. διαμέρισμα σε πολυτελή συνοικία της γαλλικής πρωτεύουσας που πληρώνει ο ελληνικός λαός, τονίζοντας πως θα αναφερθεί και στα αίτια της κίνησης τους.

Τη θέση πάντως της κας. Μπιρμπίλη, αποφασίστηκε να πάρει ο 64χρονος Καθηγητής Γεωγραφίας και Χωροταξίας του Πανεπιστημίου της Σορβόνης κ. Γεώργιος-Στυλιανός Πρεβελάκης.

Αντί λοιπόν η κ. Μπιρμπίλη να σκύψει το κεφάλι και να επιστρέψει στην Ελλάδα, απειλεί με περίσσιο θράσος όποιον «τολμήσει» να την βγάλει από την πολυτελή κατοικία στη Champs Elysses…

Δεν το χωράει ανθρώπου νους πώς μία από τις επιφανέστερες «κηπουρούς» της εφιαλτικής διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου έχει το θράσος να εκτοξεύει απειλές.

Από το γυμναστήριο που φέρεται να γνωρίστηκε με τον Γ. Παπανδρέου, βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο και μάλιστα χωρίς να αλλάξει, δηλαδή φορώντας τα αθλητικά της παπούτσια.

Απ’ το πουθενά έγινε Υπουργός Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων, μετά πρέσβης στον ΟΟΣΑ στο Παρίσι και μάλιστα με τον εξωφρενικό μισθό των 25.000 ευρώ μηνιαίως και με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Από πού κι ως πού; Για ποιες υπηρεσίες πληρωνόταν από το ελληνικό κράτος με 25.000 ευρώ;

Δυστυχώς ο ελληνικός λαός συνεχίζει να πληρώνει μέχρι και σήμερα τα «ρουσφετάκια» του Γ. Παπανδρέου στους «κολλητούς» και «κολλητές» του, που έχουν και το θράσος να εκτοξεύουν απειλές. Έτσι φαίνεται πως τους «δασκάλεψαν».

Πηγή:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...