Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Να καθίσει άμεσα στο σκαμνί της δικαιοσύνης ο Βενιζέλος


  • 1158
     


beni lagard  250x180 Να καθίσει άμεσα στο σκαμνί της δικαιοσύνης ο ΒενιζέλοςΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, μαζί με τον Γ. Παπανδρέου και τον Γ. Παπακωνσταντίνου είναι από τους μεγάλους υπεύθυνους για την καταστροφή της χώρας. Είναι ο άνθρωπος που ευχαρίστησε δημοσίως την παρουσία της τρόικας στην χώρα μας με την περίφημη φράση «Ευτυχώς που υπάρχει η τρόικα»! Σε συνεργασία λοιπόν με την τρόικα κατέστρεψε τους ομολογιούχους του Δημοσίου, τους οποίους
διαβεβαίωνε ότι δεν θα κουρεύονταν τα ομόλογά τους! Κατέστρεψε οικονομικά πάνω από 11.000 οικογένειες. Είναι ο ίδιος που έλεγε ότι δεν θα έμπαινε χαράτσι στην ΔΕΗ, για να χαρατσώσει τελικά μετά από δυόμισι μήνες όλους τους Έλληνες! Ο Ε. Βενιζέλος με το περίφημο PSI το οποίο εμφάνιζε ως «μοναδική ευκαιρία για την Ελλάδα», διέλυσε τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων. Εάν σήμερα-αύριο τα ασφαλιστικά ταμεία δεν θα μπορούν να δώσουν σύνταξη σε κανένα συνταξιούχο, θα οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον Ε. Βενιζέλο. Αλλά και σε όλη του την πολιτική διαδρομή, ο μεγάλων διαστάσεων αυτός πολιτικός (λόγω πάχους), μόνο καταστροφή επέφερε σε αυτό τον τόπο.
Ιδού μερικά από τα καταστροφικά …επιτεύγματα του Ευάγγελου Βενιζέλου.
ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ… ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ:
1. Ο τυποκτόνος νόμος του 1994 . Με την επινόηση του επαίσχυντου αυτού νόμου, αλυσόδεσε τα Μ.Μ.Ε και από τότε στήθηκε μια ολόκληρη βιομηχανία αγωγών και μηνύσεων σε βάρος του τύπου.
2. Ο νόμος «περί ευθύνης υπουργών». Ενώ ο Ε. Βενιζέλος φρόντισε να στέλνει για ψύλλου πήδημα τους δημοσιογράφους στο σκαμνί των δικαστηρίων, για τους υπουργούς εφηύρε τον περιβόητο νόμο «περί ευθύνης υπουργών», ουσιαστικά ενός νόμου που απάλλασσε από κάθε ευθύνη τους υπουργούς!
3. Ο νόμος περί ρυθμίσεως των χρεών των Ανώνυμων Ποδοσφαιρικών Εταιριών (ΠΑΕ). Υπό το πρόσχημα της λαϊκής απαίτησης των οπαδών, ο Ε. Βενιζέλος χάρισε τα χρέη των ομάδων! Στις χρεωμένες από τους ιδιοκτήτες τους ΠΑΕ, ο νέος αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, έδωσε συγχωροχάρτι!
4. Ο νόμος για εισαγωγή αλλοδαπών στις Σχολές Ενόπλων Δυνάμεων. Ως Υπουργός Εθνικής Άμυνας, αποφάσισε να εισάγονται στις Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων και αλλοδαποί! Συγκεκριμένα, για την εισαγωγή στις σχολές Ευελπίδων, Ικάρων και Ναυτικών Δοκίμων, δεν απαιτείται πια να είσαι Έλληνας το γένος, αλλά αρκεί να έχεις την ελληνική ιθαγένεια, η οποία ως γνωστόν αποδίδεται με ελαστικά κριτήρια σε λαθρομετανάστες, χάρη στον αντισυνταγματικό νόμο 3838/2010!
5. Ο νόμος περί λειτουργίας των καναλιών. Ενώ σε όλη την ελληνική επικράτεια δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε περίπτερο χωρίς άδεια, ο κ. Βενιζέλος προσέφερε αυτό το προνόμιο στα κανάλια! Έτσι, όπως σημειώνει ο Κώστας Βαξεβάνης «καναλάρχες και κυβερνήσεις μπορούν να αλληλοεκβιάζονται και να …αυτορυθμίζονται».
6. Υπόθεση Proton Bank. Όπως παρατηρεί ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση της Proton Bank «όλα τα στοιχεία δείχνουν πως ήταν μια προσωπική μεθόδευση του Ε.Βενιζέλου και όχι μια κυβερνητική απόφαση». Παρά το ότι ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ στο υπουργικό συμβούλιο δέχθηκε σφοδρή επίθεση για την υπόθεση Proton, ο ίδιος προχώρησε ακάθεκτος! Όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Ελευθεροτυπία τον Ιούλιο του 2011, ο Ε. Βενιζέλος πήρε την απόφαση να δώσει 100 εκατομμύρια από τα αδιάθετα του Δημοσίου, στην Τράπεζα Proton του …Λαυρεντιάδη. Την εποχή εκείνη ο Λαυρεντιάδης και η Τράπεζά του, ήταν υπό έλεγχο για υπεξαιρέσεις. Παράλληλα, ο νόμος 2362/95 (νόμος που έγινε ακριβώς για να μην υπάρχουν σκάνδαλα Κοσκωτά) δεν επέτρεπε αυτή την χρηματοδότηση. Ακόμη και τα στελέχη του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους με επιστολή τους είχαν τονίσει πως θα ήταν παράνομη μια τέτοια ενέργεια.. Ο Ε. Βενιζέλος όμως όχι μόνο διέπραξε παρανομία, αλλά βγήκε και από πάνω, δηλώνοντας ότι η απόφαση των στελεχών του Λογιστηρίου του Κράτους… «ήταν παράνομη γιατί δημοσιεύτηκε σε εφημερίδα»! Πρωτοτυπία νομική. Παρανομία συνιστά ότι εκφεύγει του νόμου και όχι συμπορεύεται με την κυκλοφορία των εφημερίδων!!!
7. Ο νόμος περί…αμνηστίας υπουργών. Στον 4002/2011 νόμο, ο κ. Βενιζέλος προσέθεσε άρθρο που τον…αμνήστευε και καθαγίαζε για το σκάνδαλο της Proton.! Έδινε δηλαδή στον…εαυτό του το δικαίωμα να πάρει αποφάσεις χρηματοδότησης των Τραπεζών με το αιτιολογικό ότι πρόκειται για θέμα συστημικής ευστάθειας των Τραπεζών!!!
8. «Έχουμε πολλά περιθώρια για να γίνουμε Εσθονία». Η πρόκληση, η ασέβεια και ο δόλιος στόχος του Βενιζέλου, σε όλη τους την μεγαλοπρέπεια. Η δημόσια, από τηλεοράσεως πρόσφατη δήλωση Βενιζέλου, συνοδευμένη από σαρκαστικό γέλιο, πέραν από την χυδαία περιφρόνηση προς τον χειμαζόμενο λαό, καταδεικνύει και τον ουσιαστικό στόχο της πολιτικής του. Την κατά γράμμα τήρηση των εντολών Μέρκελ!
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...