Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΗ ΛΑΘΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΗΜΕΙΟ...


ΤΡΑΓΙΚΟ ΠΑΙΓΧΝΙΔΙ ΕΠΑΙΞΕ Η ΜΟΙΡΑ ΣΤΗΝ ΑΤΥΧΗ 25ΧΡΟΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ...
Βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο. Ο λόγος για την 25χρονη ξενοδοχουπάλληλο η οποία ενώ επέστρεφε από τη δουλειά της χτυπήθηκε θανάσιμα από τα πυρά αδίστακτων κακοποιών στα Ισθμια Κορινθίας. Συγκλονισμένοι οι γονείς και τα δύο αδέρφια της κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν ότι δεν θα τη ξαναδούν.

Η άτυχη νεαρή τη στιγμή της ανταλλαγής πυρών και ενώ ήταν βαριά τραυματισμένη κάλεσε στο τηλέφωνο το φίλο της λέγοντάς του: «Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα». Αυτά ήταν και τα τελευταία λόγια της σύμφωνα με το «korinthos tv». Ο φίλος της ήταν εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε 25 λεπτά αργότερα.  Η γυναίκα ζούσε στην Κόρινθο και εργαζόταν ως λογίστρια στη ρεσεψιόν του ξενοδχείου. Η 25χρονη μάλιστα τηλεφώνησε και στην προϊσταμένη της στην οποία είπε ότι πυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με τις ίδες πληροφορίες ο τραυματισμός της δεν έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, οι οποίοι συνέχισαν την καταδίωξη. Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου, όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση (καθώς είχε τραυμτιστεί στο συκώτι) αλλά γύρω στις 3 τα ξημερώματα υπέκυψε.


Διέφυγαν με το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της ταβέρνας
Νωρίτερα οι αδίστακτοι κακοποιοί οπλισμένοι με καλάσνικοφ είχαν εισβάλει σε ταβέρνα στη Μάνδρα όπου εκείνη τη στιγμή βρισκόταν ο ιδιοκτήτης, η σύζυγός του και ένας φίλος τους. Ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο Mega είπε: «Ξαφνικά ανοίγει η πόρτα, βλέπω τον πρώτο, κρατάει ένα πιστόλι και νομίζω πως γίνεται καλαμπούρι. Βλέπω τον δεύτερο και τον τρίτο. Ο δεύτερος κρατάει καλάσνικοφ. Ο άλλος δεν είδα τι κράταγε. 'Στα γόνατα ληστεία, δεν θα σας πειράξουμε'. Καθόμουνα στην καρέκλα, σηκώνομαι, τραβάω τα λεφτά από την τσέπη και τους δίνω τα λεφτά. Ο άλλος (δράστης) πήγε στην ταμειακή όπου πήρε και άλλα χρήματα». Στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης είπε πως οι δράστες πήραν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του και διέφυγαν με αυτό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...