Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Άλλοι δύο δημοτικοί αστυνομικοί στην «τσιμπίδα» των ελέγχων για πλαστά δικαιολογητικά

Ο ένας φέρεται να πλαστογράφησε τίτλο σπουδών αγγλικών και ο δεύτερος το απολυτήριο λυκείο του - ΕΔΕ σε βάρος υπαλλήλου που φέρεται να πλαστογράφησε απολυτήριο για τη μετάταξή του στην κατηγορία ΔΕ από ΥΕ

Τον διορισμό άλλων δύο δημοτικών αστυνομικών, οι οποίοι φέρονται να πλαστογράφησαν τα
δικαιολογητικά για την πρόσληψή τους, ανακοίνωσε ο δήμος Αθηναίων.

Η πρώτη απόφαση αφορά δημοτικό αστυνομικό που διορίστηκε τον Σεπτέμβριο του 2010 και φέρεται κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού του 2009 να έχει προσκομίσει πλαστογραφημένο τίτλο σπουδών της αγγλικής γλώσσας.

Η δεύτερη απόφαση αφορά συνάδελφό του Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διορίστηκε το 2005 και φέρεται να πλαστογράφησε το απολυτήριο λυκείου.

Και για τους δύο δημοτικούς αστυνομικούς θα κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ θα γίνει καταλογισμός των αχρεωστήτως καταβληθέντων μισθών.

Επίσης, με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση για υπάλληλο του κλάδου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Οδηγών, ο οποίος αποδείχτηκε ότι χρησιμοποίησε πλαστό απολυτήριο Λυκείου κατά την μετάταξή του το 1995 από τον κλάδο Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης Εργατών Καθαριότητας.

Το πόρισμά της ΕΔΕ αναμένεται εντός τριών ημερών. 
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...