Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Ξεκινά το μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ παρουσία Σημίτη και ΓΑΠ


Με κατάνυξη και περισυλλογή ξεκινά τις εργασίες του το συνέδριο - μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ, παρουσία ΓΑΠ και Σημίτη. Μεταφυσικά θέματα θα συζητηθούν, γύρω από τον θάνατο της ιδεολογίας , τον πόνο της απώλειας της ηθικής και τις
επίμονες τύψεις συνειδήσεως.
 
Πλήθος κόσμου αναμένεται να συρρεύσει στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», όπου θα συνυπάρξουν ιστορικά στελέχη του κόμματος (όσοι δεν έχουν πεθάνει ή φυλακισθεί) και στελέχη της νεότερης γενιάς (δύο-τρείς πασπίτες και Πακιστανοί που θα κρατάνε σημαιάκια δηλαδή).
Παρακαλούνται φίλοι και φίλες του κινήματος, αντι στεφάνων, να αποστείλουν κανένα φράγκο για την αποπληρωμή των χρεών.

Επ'ευκαιρία της παρουσίας των ΓΑΠ και Σημίτη, προχωρούμε σε μια αναδρομή ώστε να γίνει κατανοητη η διαχρονική προσφορά του κινήματος!

ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ: Ίμια, Χρηματιστήριο, Οτσαλάν , Είσοδος στο ευρώ , Σχέδιο Άναν για Κύπρο, Ολυμπιακοί αγώνες




  ΓΑΠ: "Λεφτά υπάρχουν" , πράσινη ανάπτυξη, κοινωνικές παροχές, λαγούς με πετραχείλια και στο βάθος μνημόνιο και βουλγαροποίηση της Ελλάδας.





 Ειδικός καλεσμένος θα είναι ο Εθνικός Στάρ, ο οποίος θα τραγουδήσει το "Καλημέρα Ήλιε!



  Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες και εντελώς ανυπόστατες φήμες λόγο θα απευθύνει και ο πρωθυπουργός κ.Αντώνης Σαμαράς!

Υ.Γ: Δεν μπορούμε να μην αποτίσουμε φόρο τιμής στους ΠΑΣΟΚΟΥΣ που στήριξαν και ανέδειξαν το ΠΑΣΟΚ. Ένα δείγμα ΠΑΣΟΚΩΝ, που στο μέλλον θα μελετούνται οι εγκέφαλοι τους ώστε να εξαχθούν συμπεράσματα για τον homo pasokous lamogious panilithious και τα αίτια αυτής της κοινωνικής πανούκλας ,ακολουθεί:



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...