Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

“Φουσκωτός” του Βενιζέλου τη χτύπησε στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, καταγγέλει η δημοσιογράφος Έφη Πασχάλη


“Φουσκωτός” του Βενιζέλου τη χτύπησε στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, καταγγέλει η δημοσιογράφος Έφη ΠασχάληΑπίστευτο περιστατικό μας περιέγραψε η δημοσιογράφος Έφη Πασχάλη η οποία ήταν προσκεκλημένη σήμερα στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού όπου διεξάγεται το 39ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ. Κατά την αποχώρηση του Βενιζέλου από την αίθουσα "Ιφιγένεια" η δημοσιογράφος Έφη

Πασχάλη χαιρέτησε δια της χειραψίας τον Πρόεδρο του Κινήματος. Εκείνη την ώρα σύμφωνα με τη καταγγελία της δημοσιογράφου, "φουσκωτός" δίμετρος με σκουλαρίκι στο αυτί έπιασε το...
χέρι της για τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα και το απώθησε κυριολεκτικά από το χέρι του Βενιζέλου, σαν να είχε μπροστά του...τρομοκράτη.

Η κα Πασχάλη, φανερά ενοχλημένη από τη κίνηση του "φουσκωτού" διαμαρτυρήθηκε έντονα, χωρίς βέβαια να ιδρώσει το αυτί του Προέδρου. Αντί λοιπόν να αντιδράσει κάποιος, η απάντηση που πήρε η κα Πασχάλη από τον "φουσκωτό" ήταν μια αγκωνιά με δύναμη στο σώμα της δημοσιογράφου για να τη παραμερίσει και να περάσει ο Βενιζέλος, ο οποίος μπήκε με άλλους 5 στο ασανσέρ και εξαφανίστηκε.

Το περίεργο στην υπόθεση είναι πως παρόλο που στο συμβάν ήταν παρόντες αρκετοί ΠΑΣΟΚΟΙ και παρόλο που η κραυγή από τον πόνο που ένιωσε η δημοσιογράφος ακούστηκε, κανείς δεν αντέδρασε με τη κίνηση του "φουσκωτού".

Αυτά τα μικρά, αλλά τόσο φοβερά πράγματα γίνονται στην Ελλάδα του Μνημονίου, σε δημοσιογράφους που καλούνται από το ίδιο το κόμμα για να παραβρεθούν στο Συνέδριο, αντιμετωπίζοντάς τους ως ζώα και "σκουπίδια".

Η καταγγελία αυτή, δείχνει την αμηχανία που υπάρχει στους Κυβερνώντες, αλλά και τις εντολές που έχουν πάρει οι "γορίλες" που βρίσκονται μέρα νύχτα δίπλα τους, οι οποίοι δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν τους επικίνδυνους από τους ακίνδυνους.

Είμαστε με απόλυτη βεβαιότητα πλέον σίγουροι, ότι όσοι πλησιάζουν πολιτικά πρόσωπα σε κοντινή απόσταση, κινδυνεύει η σωματική τους ακεραιότητα.

Είναι πολλές οι περιπτώσεις τα τελευταία 2 χρόνια που συνάδελφοί μας έχουν πέσει "θύματα" βιαιοπραγίας ή κακής μεταχείρισης, από εντολές Πολιτικών και Αστυνομικών, που δεν ξέρουν να διαχειριστούν κινήσεις ή προθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...