Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

«Δράκος» έκανε επιθέσεις δίπλα στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας!

 

Συνελήφθη 60χρονος παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού ο οποίος είχε επιτεθεί και ασελγούσε σε ανυποψίαστες νεαρές γυναίκες


Ακόμη και δίπλα στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας έκανε επιθέσεις με ασελγείς πράξεις εναντίον ανυποψίαστων νεαρών γυναικών ένας 60χρονος «δράκος», που συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης λίγο μετά την τελευταία του επίθεση!

Ο αδίστακτος δράστης, που είναι μόνιμος κάτοικος Πρέβεζας, παντρεμένος και πατέρας μιας κόρης, επιτέθηκε σε μια νεαρή κοπέλα και επιχείρησε να κάνει ασελγείς πράξεις σε βάρος της, αλλά εκείνη κατάφερε να του ξεφύγει και να φτάσει τρέχοντας στο κτίριο της Αστυνομίας, όπου κατήγγειλε τρέμοντας όσα της συνέβησαν.

Αμέσως οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. άρχισαν να αναζητούν τον δράστη έχοντας την περιγραφή που έδωσε το θύμα και, μέσα σε λίγα λεπτά, κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον προσάγουν. Η κοπέλα, που βρισκόταν ακόμη στην Αστυνομική Διεύθυνση, τον αναγνώρισε χωρίς επιφυλάξεις κι έτσι η προσαγωγή έγινε σύλληψη.

Γρήγορα αποδείχθηκε ότι ο 60χρονος είχε γίνει φόβος και τρόμος για τα νεαρά κορίτσια της πόλης, καθώς είχε διαπράξει τουλάχιστον άλλες δυο επιθέσεις σε σεξουαλικά κίνητρα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Πριν από δυο εβδομάδες είχε προσπαθήσει να γδύσει μια κοπέλα στην οποία επιτέθηκε σε ένα παρκινγκ, αλλά εκείνη τον έγδαρε στο πρόσωπο και κατάφερε να του ξεφύγει.

Πριν από λίγες ημέρες, ο «δράκος» είχε επιτεθεί σε άλλη μια κοπέλα σε άλλο σημείο εντός της πόλης. Ο 60χρονος συνελήφθη κρατείται στην Ασφάλεια Πρέβεζας και ανακρίνεται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες επιθέσεις, ενώ οι αστυνομικοί καλούν όποιες κοπέλες έπεσαν θύματά του και δεν το κατήγγειλαν να προσέλθουν για να τον αναγνωρίσουν.
 protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...