Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΑΝΕΙΟ 10 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΣΟ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΕΝΩ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ!!ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ SUCCESS STORY!


samaras-success8
Αυτό και αν είναι "κατόρθωμα"! Οι μετοχές της «ΠΗΓΑΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.», έχουν υπαχθεί από 8/1/2011 στην κατηγορία επιτήρησης, με κριτήριο τη σχέση ενοποιημένων ζημιών χρήσης 2010 προς ενοποιημένα ίδια κεφάλαια της 31/12/2010!!!
Το θέμα έχει μια λογική. Αφού η κυβέρνηση ορκίζεται πως το success story θα απογειώσει την
οικονομία και μαζί την Πήγασος, άρα η Alpha Bank θεωρεί πως η εταιρεία θα ανακάμψει!
Το περίεργο είναι πως ο κυρ Μήτσος με μία καθυστερημένη συναλλαγματική έχει μπει στον Τειρεσία, του κλείνουν το πλαφόν, του βγάζουν στο σφυρί όλα τα εχέγγυα για δέκα χιλιαρικάκια κλπ.
Μολονότι βέβαια η Πήγασος είναι σε επιτήρηση, παρά ταύτα τα εκατομμύρια τα παίρνει σωρηδόν.
Θα μου πείτε, μπορεί ο κυρ Μήτσος να επηρεάσει ένα πολιτικό σύστημα ώστε να εκλέξει κυβερνήσεις που θα δώσουν τα λεφτά του κυρ Μήτσου και τον δισέγγονων του για να σωθεί η Alpha Bank; Όχι βέβαια. Άρα, η πολιτική της τράπεζας έχει μία βάση.
Διαβάστε την είδηση που δημοσίευσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στη σύναψη προγράμματος εκδόσεως κοινού ομολογιακού δανείου με την Alpha Bank, επταετούς διάρκειας, καθαρού ποσού εκδόσεως 10 εκατ. ευρώ, προέβη η Πήγασος Εκδοτική ΑΕ.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ονομαστική αξία (κεφαλαίου) ανέρχεται συνολικά σε 16.059.097,00 ευρώ και διαιρείται σε 16.059.097 κοινές, ανώνυμες ομολογίες, μηδενικού τοκομεριδίου (zero coupon), ονομαστικής αξίας ενός ευρώ εκάστης και τιμής εκδόσεως υπό το άρτιο ίσης με 0,6227 ευρώ εκάστης.
Το προϊόν του δανείου θα χρησιμοποιηθεί για τη χρηματοδότηση γενικών επιχειρηματικών σκοπών της εταιρείας.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...