Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΑ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


emporoi-kaine
Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν σήμερα Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη στα γραφεία του ΟΑΕΕ, στην Εγνατία, επαγγελματίες, βιοτέχνες, μικροί έμποροι και αυτοκινητιστές από τη Γραμματεία
Θεσσαλονίκης της ΠΑΣΕΒΕ.
Οι διαμαρτυρόμενοι καίνε μαζικά τα εκβιαστικά ειδοποιητήρια που τους καλούν να αποπληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, σύμφωνα με το parousiazw.gr. Στην κινητοποίηση απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής και ο Σύλλογος Μικρών και αυτοαπασχολούμεων Εμπόρων Θεσσαλονίκης.
emporoi-kaine
Σύμφωνα με την ανακοίνωσή της ΠΑΣΕΒΕ:
«Ο ΟΑΕΕ αποστέλλει σωρηδόν τα εκβιαστικά ειδοποιητήρια, απειλώντας τους χιλιάδες μικρούς και αυτοαπασχολούμενος ΕΒΕ να αποπληρώσουν τις ασφαλιστικές τους εισφορές, διαφορετικά θα προχωρήσει σε αναγκαστικές εισπράξεις και κατασχέσεις.
Μιλάνε για τη βιωσιμότητα του Ταμείου και την ευθύνη τη ρίχνουν και πάλι στις δικές μας πλάτες.
Θυμίζουμε ότι το αποθεματικό του ΟΑΕΕ θα έπρεπε να είναι 48,8 δισ. ευρώ από τις συσσωρευμένες εισφορές των ασφαλισμένων. Όχι μόνο αποθεματικό δεν υπάρχει, το έλλειμμα ξεπερνά τα 800 εκ. ευρώ. ΓΙΑΤΙ;;; Γιατί τα χρήματά μας, ο ιδρώτας μας, χαρίστηκαν - τόκοι τραπεζών, αναπτυξιακά προγράμματα-, παίχτηκαν- χρηματιστήριο-, κουρεύτηκαν- 53%.
Δεν ευθυνόμαστε εμείς για τις οφειλές και τις μαύρες τρύπες στο Ταμείο.
Δεν υποκύπτουμε στις απειλές και τους εκβιασμούς τους.
Μόνο ενωμένοι μπορούμε να τους εμποδίσουμε.
Η ΠΑΣΕΒΕ καλεί όλο το Συνδικαλιστικό Κίνημα, όλα τα σωματεία να αντιδράσουν, να σταθούν δίπλα στους συναδέλφους που λαμβάνουν τα απειλητικά ειδοποιητήρια και να πάρουν Αγωνιστικές πρωτοβουλίες.
ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:
Να σταματήσει τώρα η αποστολή των εκβιαστικών ειδοποιητηρίων και η ποινικοποίηση σε όσους ασφαλισμένους χρωστάνε στο Ταμείο.
Άμεσα να θεωρηθούν τα βιβλιάρια ασθενείας σε όλους τους ασφαλισμένους χωρίς όρους και προϋποθέσεις.
Να "παγώσουν" τα χρέη των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ και να σταματήσει κάθε δίωξη για οφειλές όσο διαρκεί η κρίση.
Να δοθούν τα 48 δισ. ευρώ των αποθεματικών στο Ταμείο, τα οποία οφείλει το κράτος.
Να μειωθεί δραστικά η εισφορά των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ χωρίς επιπτώσεις στη σύνταξη.
Στις απειλές και την τρομοκρατία της κυβέρνησης απαντάμε με ΑΓΩΝΕΣ.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους Τετάρτη 4 Σεπτέμβρη στις 8:00 π.μ. σε παράσταση διαμαρτυρίας να κάψουμε τα ειδοποιητήρια στα γραφεία του ΟΑΕΕ, Εγνατίας 66.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, συμμετέχοντας στη συγκέντρωση ΠΑΜΕ - ΠΑΣΕΒΕ , Σαββάτο 7 Σεπτέμβρη 6.00μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους».
parousiazw.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...