Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Πατέρας και αδελφός έσβηναν τις φλόγες ενώ η κοπέλα καιγόταν


 


Ακόμη πιο τραγικές διαστάσεις προσλαμβάνει  η υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της νεαρής γυναίκας στην Ξάνθη, καθώς αποκαλύπτεται ότι ο πατέρας και ο αδελφός της ήταν οι πρώτοι που έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά στην πυλωτή της πολυκατοικίας χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτή που καιγόταν ήταν η 34χρονη κοπέλα!

Μάλιστα, δεν είχαν καν αντιληφθεί ότι στις φλόγες που είχαν τυλίξει  δυο μηχανάκια βρίσκονταν ένα ανθρώπινο σώμα και ξεκίνησαν σβήνουν τη φωτιά με λάστιχο! Κάποιοι γείτονες διέκριναν την ανθρώπινη σιλουέτα και άρχισαν να φωνάζουν. Μόνο τότε οι συγγενείς της άτυχης γυναίκας είδαν τα κλειδιά της στην είσοδο της οικοδομής και υποψιάστηκαν τη φρικτή αλήθεια. Κάλεσαν την 34χρονη στο κινητό της, αλλά εκείνη δεν απαντούσε και τότε βεβαιώθηκαν ότι ήταν εκείνη που καιγόταν κάτω από το πατρικό της!

Ο ιατροδικαστής βρήκε σαφείς ενδείξεις βιασμού στη σορό της νεκρής γυναίκας που ήταν γυμνή, όχι όμως και τραύματα από μαχαίρι πράγμα που δείχνει ότι πιθανότατα είχε τις αισθήσεις της όταν ο αδίστακτος δολοφόνος  την περιέλουσε με βενζίνη από το σταθμευμένο μηχανάκι και της έβαλε φωτιά. Μάλιστα, οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν περισσότεροι από ένας, καθώς θα ήταν δύσκολο να την κρατά ακίνητη όσο θα άδειαζε τα καύσιμα από το δίκυκλο.

Η εκδοχή ότι ο δολοφόνος είχε χτυπήσει την κοπέλα και την  είχε κάνει να χάσει τις αισθήσεις της πριν ξεκινήσει το φρικτό του έργο, αποκτά  μεγαλύτερη πιθανότητα από το γεγονός ότι το σπίτι βρίσκεται  πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία  της πόλης και όλο και κάποιος  θα άκουγε τις φωνές ή την  πάλη της μαζί του. Ωστόσο, οι  μόνοι ήχοι που ξύπνησαν τους  γείτονες, ήταν οι κραυγές της  άτυχης 34χρονης όταν καιγόταν ζωντανή! Τότε, όμως, ο δράστης  είχε ήδη εξαφανιστεί.

 Οι αστυνομικοί στηρίζουν πολλά στην κατάθεση της φίλης του θύματος, που διασκέδαζαν μαζί και την αποχαιρέτησε δύο στενά πριν από το σπίτι της για να πάει στο δικό της. Στόχος τους είναι να εξακριβώσουν αν κάποιος ή κάποιοι παρενοχλούσαν την 34χρονη κατά τη διάρκεια της διασκέδασής τους ή αν είχαν εντοπίσει κάποιον να τις παρακολουθεί καθώς επέστρεφαν στα σπίτια τους. Η νεκροτομή θα δείξει πιθανότατα το DNA του δολοφόνου, αν ο βιασμός της άτυχης γυναίκας είχε ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...