Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Τα βαριά λόγια του Στέφανου Χίου... Που βγήκαν αληθινά!

Πώς ο πρώην υπουργός του Παπανδρέου, έγινε σύμβουλος του Σημίτη και στενός συνεργάτης της Διαμαντοπούλου
Βίντεο:Τα βαριά λόγια του Στέφανου Χίου... Που βγήκαν αληθινά!
Ο θόρυβος που προκαλεί η εμπλοκή και ο ρόλος του πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του κ. Γ. Παπανδρέου, του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, κάνουν ιδιαίτερα επίκαιρο βίντεο που είχε προβληθεί στην εκπομπή «Μακελειό» του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου.
Σ’ αυτό το επικό, όπως χαρακτηρίσθηκε, βίντεο ο Στέφανος Χίος αποκάλυψε πώς ανελίχθηκε στα
ανώτατα επίπεδα του πολιτικού βίου ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Με σκληρή γλώσσα ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πώς από σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού κ. Κώστα Σημίτη, ο κ. Παπακωνσταντίνου έγινε πρώτος τη τάξει υπουργός της κυβέρνησης του κ. Γιώργου Παπανδρέου ενώ δεν είχε καταφέρει να εκλεγεί στην εκλογική περιφέρεια της Κοζάνης το 2004 κι είχε βρει πολιτικό σωσίβιο στο ευρωψηφοδέλτιο, το 2009.
Δείτε το κείμενο του Στέφανου Χίου για το συγκεκριμένο ρεπορτάζ και παρακολουθήστε το βίντεο που θα μπορούσε να τιτλοφορείται «Ιστορία αναρρίχησης ενός πρώην “τσάρου”…».
Το ρεπορτάζ επί λέξει
Ακολουθούν σκληρές εκφράσεις όπως μεταδόθηκαν επί λέξει από το “kontra channel”:
«Απόψε αποκαλύπτουμε τον άγνωστο βίο και την πολιτεία ενός ανεπάγγελτου υπαλληλάκου του ΟΟΣΑ που με τη βοήθεια και το σπρώξιμο της μάνας του έγινε κολαούζος του Κώστα Σημίτη και στη συνέχεια, λειτουργώντας σαν πειθήνιο κομματόσκυλο του Τζέφρυ, αναρριχήθηκε κι έγινε «τσάρος» δίχως στέμμα κι ένας από τους πιο αντιπαθείς Έλληνες πολιτικούς.
»Ο στραβοσάγωνος «Ποπάυ» που κουβαλάει τα πολιτικά κόμπλεξ μιας ζωής, δεν έχει ούτε ένα ένσημο στον ιδιωτικό τομέα πλην αυτά -εάν τα κόλλησε ποτέ- του ΟΟΣΑ.
»Το μεγαλύτερο μέρος των δημοσιογράφων τον γλείφει για να του πάρει καμμία από τις μούφες ειδήσεις με τις οποίες τους τροφοδοτεί. Εμείς δεν τον υπολογίζουμε διότι μια ζωή ήταν υποτακτικός, κηφήνας, ψεύτης και δοτός. Και θα τα αποδείξουμε όλα αυτά.
»Σύμφωνα με στοιχεία από το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Δημοκρατία» η μάνα του, Κλεόπα Παπακωνσταντίνου, είχε κλαφτεί στον τότε πρωθυπουργό που κατέστρεψε οικονομικά την Ελλάδα, τον αρχιερέα της διαπλοκής όπως τον είχαν αποκαλέσει στη Βουλή, τον αρχιδιαπλεκόμενο της Αναγνωστοπούλου Κώστα Σημίτη. Ο προστάτης των νταβατζήδων τον πήρε στη δούλεψή του, μέτρησε σ’ αυτό ότι ήταν ανηψιός του μακαρίτη, του πρώην υπουργού Οικονομικών Μιχάλη Παπακωνσταντίνου.
»Μετά, ο «Ποπάυ» βρήκε άλλους «κολλητούς» μέσα στον πράσινο κομματικό μηχανισμό. Ξαφνικά έγινε τσιράκι της Διαμαντοπούλου. Λέγεται ότι αυτή τον βοήθησε να μπει μέσα στις σάλες της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
»Στις εκλογές του 2004 ο «Ποπάυ» πάτωσε στην Κοζάνη. Στον λαό από τότε δεν άρεσε η μούρη του. Ο Παπακωνσταντίνου δεν έχει δουλέψει ποτέ σοβαρά στη ζωή του.
»Με τι λεφτά, ρε κηφήνα, απέκτησες βίλλα τεσσάρων στρεμμάτων στη Σέριφο; Με τα λεφτά της γυναίκας σου;
»Με τι λεφτά, ρε κηφήνα, κυκλοφορείς σε ακριβά μαγαζιά και ντύνεσαι με ακριβά κοστούμια;
»Γιατί, ρε κηφήνα, αντί να χρησιμοποιείς το αεροπλάνο της γραμμής για να κάνεις διαλέξεις της πλάκας στο Λονδίνο, με τις οποίες γελάνε και τα τσιμέντα, μισθώνεις το πρωθυπουργικό αεροσκάφος φεσώνοντας 60 χιλιάδες κάθε φορά τον ελληνικό λαό;
»Να μας πεις κολαούζε του αρχιερέα της Αναγνωστοπούλου γιατί σε κατηγορούν για την περίεργη θητεία σου στον ΟΤΕ. Επίσης θα θέλαμε να σε ρωτήσουμε, εσύ δεν είσαι που είπες ότι αν επιβληθούν νέα μέτρα στους νοικοκυραίους θα υπέβαλλες την παραίτησή σου;
»Εσύ δεν μίλαγες για «Τιτανικό της ελληνικής οικονομίας» με αποτέλεσμα να κάνουν πάρτυ οι τοκογλύφοι και τα αρπακτικά;
»Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι ψεύτης, κηφήνας και προβοκάτορας, αβανταδόρος των διεθνών τοκογλύφων και πρέπει να φύγει νύχτα από τη χώρα.
»Ο «Ποπάυ» έγινε ευρωβουλευτής το 2009, μετά άρχισε τις φανφάρες ότι θα μείνει στο ευρωκοινοβούλιο, όταν ο ΓΑΠ του έριξε το τυρί για το υπουργείο Οικονομικών, παράτησε τα πάντα -αυτός, ο μέγας κολαούζος και μέγας κωλοτούμπας- κι έγινε «τσάρος».
»Ο Παπακωνσταντίνου πρέπει να μηνυθεί. Δεν έχει βουλευτική ασυλία. Πρέπει να καθίσει στο σκαμνί ενός κακουργιοδικείου της Ευελπίδων για την κοροϊδία ενός ολόκληρου λαού».
Τα συμπεράσματα δικά σας…
B.Σ.Λ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...