Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Και ο Τσουμπάις είχε βραβευτεί… Φοβού τις βραβεύσεις λοιπόν.


Γράφει ο Μαγια
Την ημέρα της …συντέλειας του κόσμου επέλεξε η γερμανική οικονομική εφημερίδα Handelsblatt, να ανακηρύξει τον Αντώνη Σαμαρά, Ευρωπαίο πολιτικό της χρονιάς για το 2012. Σύμπτωση;
Κι αν η οι «προφητεία» των Μάγια για το Τέλος του Κόσμου ήταν μια ανόητη μυθοπλασία των εσχατολόγων και αετονύχηδων του marketing, η κατάπτωση και η καταστροφική πορεία που ακολουθεί η Ελλάδα, είναι ζώσα πραγματικότητα.
Η Ελλάδα παραδόθηκε και επισήμως στους δανειστές της. Η χώρα είναι υπό κατάσχεση και

με την επίσημη διαβεβαίωση του ελληνικού κράτους, όπως ακριβώς δημοσιεύτηκε στο 240 ΦΕΚ/13-12-12. Γερμανική κατοχή με αγγλικό δίκαιο!
Οι Έλληνες βυθίζονται σε πρωτοφανή δυστυχία εδώ και μισόν αιώνα. Αυτοκτονούν απελπισμένοι, κλείνουν σπίτια και μαγαζιά, ληστεύουν γέροντες και ασθενείς, στέλνουν ραγιάδες τους νέους στα ξένα ή τους κρατάνε εδώ είλωτες. Ελάχιστοι μπορούν πλέον να ανταποκριθούν στον ορυμαγδό των «κεφαλικών φόρων», να υπομείνουν τη βαρβαρότητα αυτής της κυβέρνησης. Ο μηδενισμός της εσωτερικής ζήτησης εκτοξεύει την ύφεση και την ανεργία, σε θερμοκρασίες που δεν μπορεί να αντέξει κανονικός άνθρωπος.
Η συντέλεια της Ελλάδας είναι αναπόφευκτη με πρωθυπουργό τον «Ευρωπαίο πολιτικό της χρονιάς»!… Προς τραγική επιβεβαίωση του μεγάλου αμερικανού διανοητή Νόαμ Τσόμσκι, ο οποίος σε συνέντευξή του, που δημοσιεύτηκε στο ΒΗΜagazino στις 16 Οκτωβρίου 2011, δήλωνε: «Η Ευρωπαϊκή Eνωση, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το ΔΝΤ ασχολούνται με το να καταστρέψουν την Ελλάδα και υπάρχει σχέδιο για αυτό»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...