Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Σκληρή απάντηση του Πάνου Καμμένου στον “Ανδρίκο” Παπανδρέου: “Οι Έλληνες θα σας βρούμε όπου κι αν είστε”!

Σκληρή απάντηση του Πάνου Καμμένου στον “Ανδρίκο” Παπανδρέου: “Οι Έλληνες θα σας βρούμε όπου κ’ αν είστε”!

20121222-111759.jpgΆμεση ήταν η απάντηση του Πάνου Καμμένου μόλις ο αδελφός του τέως πρωθυπουργού, “Ανδρίκος” Παπανδρέου κοινοποίησε την πρόθεση του να καταθέσει νέα αγωγή για να εκδικαστεί την προγενέστερη αγωγή που έχει αναβληθεί… 4 φορές! Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρόεδρος των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων”.
Συγκεκριμένα, ο Πάνος Καμμένος θεωρεί ότι η κατάθεση της νέας αγωγής γίνεται για να κωλυσιεργήσει την επερχόμενη δίκη που έχει προσδιοριστεί για να τέλη Ιανουαρίου. Κατονομάζει τον κ. Χάρη Παμπούκη ως νομικό σύμβουλο του αδελφού του τ. πρωθυπουργού που του δίνει οδηγίες προς την κατεύθυνση της “παράτασης”. Καταλήγει
όμως σκληρά την ανακοίνωση του, ξεκαθαρίζοντας ότι τα νομικά τερτίπια δεν θα εμποδίσουν την παραδειγματική τιμωρία αυτού και του αδελφού του, ενώ κλείνει λέγοντας ότι “Οι Ελβετικές σας εταιρείες και οι λογαριασμοί δεν θα σας σώσουν. Οι Έλληνες θα σας βρούμε όπου και αν είστε”!

(Φωτό: Το newsletter του 2010 με τις συμβουλές για τα CDS και στον πίνακα η πορεία των ελληνικών ασφαλίστρων, όπου φαίνεται η εκτίναξή τους στις 1.000 μονάδες. Από την εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν ο αδελφός του τ. πρωθυπουργού, Unigestion. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι η συνεργασία του με την εταιρεία παρά την συμμετοχή του στον στρατηγικό σχεδιασμό, δεν αφορούσε την συγκεκριμένη δραστηριότητα.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...