Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Εντοπίστηκε ο δράστης του βιασμού στην Ξάνθη, 35χρονος, ναρκομανής, έκανε κι άλλους 3 βιασμούς… ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΕ;


Και φυσικά είχε ξανακάνει φυλακή για βιασμό !
Περιστασιακός υπάλληλος βενζινάδικου και καταστήματος Φρούτων απο το Μυρωδάτου με το όνομα ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠ. που και στο παρελθόν έχει απασχολήσει για 2-3 βασμούς την Ασφάλεια Ξάνθης, είναι ο στυγερός δολοφόνος, το ΤΕΡΑΣ που αφού πρώτα βίασε, στη συνέχεια έκαψε ζωντανή την 34χρονη Ζωή Δαλακλίδου.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα οτι διατηρούσε και μαβάνικο στην ίδια γειτονιά (με το θύμα) και προσφάτως αρραβωνιάστηκε και γι’ αυτό μετακόμισε απο το χωριό του στη Ξάνθη και στην ίδια γειτοιά με την άτυχη Ζωή Δαλακλίδου την οποία είχε βάλει στο “μάτι” και παρακολουθούσε τις κινήσεις της….

Το ΚΑΘΑΡΜΑ αυτό και στο παρελθόν έχει διαπράξει 2-3 βιασμούς, ενώ ήταν αναμιγμένος και σε χοντρή υπόθεση ναρκωτικών με κάτοικο του Δήμου Αβδήρων. Αυτήν την ώρα ανακρίνεται απο την Ασφάλεια Ξάνθης και έχει ομολογήσει το έγκλημά του.

Είναι 35 χρονών και στο ΜΥΡΩΔΑΤΟ είναι “γνωστός” ο βίος και η πολιτεία του….Το όνομά του θα γραφεί στην ιστορία ως ένας απο τους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ της ανθρωπότητας!!! Δυστυχώς…..

maxitisthrakis – ΤΑΧΑΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...