Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Πατριωτικό Μέτωπο ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Να υποδεχθούμε με «όλες τις τιμές», την EuroGentFor και τον Γερμανό Gauleiter.

Φωτογραφία προφίλ του χρήστη Πατριωτικό Μέτωπο
Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
Νάτη και πάλι η Φρανκφούρτερ Αλγκεμαϊνε Τσάϊτουνγκ (Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ)). Η εφημερίδα που ηγήθηκε της συστηματικής δαιμονοποίησης της Σερβίας, μαζί με την αδελφή της Los Angeles Times και κάποια ακόμη έντυπα πληρωμένων κονδυλοφόρων ανά τον κόσμο, καταφέρνοντας να πείσουν τη διεθνή κοινότητα για τους «Σέρβους σφαγείς
που έπρεπε να ισοπεδωθούν», επανεμφανίσθηκε, με στόχο αυτήν την φορά την Ελλάδα.
Χωρίς προσχήματα αυτή τη φορά, η Φρανκφούρτερ Αλγκεμαϊνε Τσάϊτουνγκ, προέβαλε στις σελίδες της, σενάριο εξωτερικής στρατιωτικής επέμβασης στην Ελλάδα, με το σχήμα, «Δύναμης Προστασίας Διαλυμένου Κράτους».
Η γερμανική αυτή εφημερίδα, ως γνήσιο τέκνο του παππού της Joseph Goebbels, θέτει «προληπτικά», το θέμα αποστολής στρατευμάτων στη Ελλάδα, «αφού σαν αποτυχημένο κράτος (Fail State), εάν χρεοκοπήσει, δεν θα μπορεί να φυλάξει τα σύνορά της από λαθρομετανάστες και στο εσωτερικό της μπορεί να συνταράσσεται από εξεγέρσεις».
Οι απόγονοι του «Sieg Heil», το κράταγαν φαίνεται καλά φυλαγμένο το μίσος για τους δύο Λαούς, που αντιστάθηκαν στα SS και στη Βέρμαχτ: Τους Έλληνες και τους Σέρβους. Έτσι, αφού ισοπέδωσαν τη Σερβία, όλα δείχνουν, πως έρχεται η ώρα η δική μας.
Την ώρα που τα ελληνικά κόμματα ασχολούνται με το θέατρο του παραλόγου των εκλογών, την ώρα που ο παραζαλισμένος Λαός μας, «ψάχνεται» αν θα ψηφίσει τη ροζ αριστερά ή τους θαυμαστές του Fuhrer, όλα δείχνουν πως μια μεγάλη επιχείρηση «τελικής λύσης», σχεδιάζεται για την Πατρίδα μας.
Για τη στρατιωτική αυτή επέμβαση στην Ελλάδα (σύμφωνα με γαλλικές και γερμανικές ενημερωτικές σελίδες του διαδικτύου), υπάρχει ήδη εν αναμονή στη Βιτσέντσα της Ιταλίας δύναμη 6.000 άρτια εξοπλισμένων και εκπαιδευμένων μισθοφόρων-ειδικών δυνάμεων. Η δύναμη αυτή, είναι συγκροτημένη στο πρότυπο του ιδιωτικού στρατού Blackwater, που δρα σήμερα στο Ιράκ. Συγκροτήθηκε πριν μερικά μόλις χρόνια με τη Συνθήκη του Velsen, την οποία συνυπέγραψαν, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ολλανδία, Πολωνία και Τσεχία.
Η μισθοφορική αυτή δύναμη, για την οποία έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν, ονομάζεται«EuroGendFor» (Ευρωστρατοχωροφυλακή), είναι ταυτόχρονα αστυνομία, στρατός και μυστική υπηρεσία. Κάτι δηλαδή σαν τα γερμανικά SS, με αυξημένες αρμοδιότητες και η οποία προορίζεται για την αντιμετώπιση «εσωτερικών κρίσεων», λαϊκών εξεγέρσεων και διαδηλώσεων.
Σύμφωνα με τη συνθήκη του Velsen, η δύναμη αυτή «επεμβαίνει μετά από πρόσκληση του ενδιαφερόμενου κράτους, ή ύστερα από μονομερή απόφαση της Ε.Ε. ή του ΝΑΤΟ, για την προστασία προσώπων και αγαθών και για την διατήρηση της τάξης σε περίπτωση δημοσίων ταραχών». Με τη συνεργασία ή χωρίς τη συνεργασία των εθνικών δυνάμεων ασφαλείας. 
Απ’ ότι λέει η σχετική συνθήκη, η «EuroGendFor» (Ευρωστρατοχωροφυλακή), «οφείλει να σέβεται τους κανόνες του δικαίου της χώρας, αλλά τα κτίρια και το έδαφος που καταλαμβάνει περιέρχονται σε καθεστώς ετεροδικίας και καθίστανται περιοχή απαγορευμένη ακόμη και για τις αρχές του οικείου κράτους». Αποτελώντας δηλαδή μια σαφή δύναμη στρατιωτικής κατοχής.
Το ζητούμενο που απομένει, είναι τελικά αν, πως και ποιες από τις δυνάμεις του ελληνικού Λαού, είναι «όρθιες και ζωντανές», για να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Απάντησης δηλαδή δυναμικής, σε επιχείρηση στρατιωτικής κατοχής της χώρας μας, από τους μισθοφόρους νέο-SS, της EuroGentFor.
Σε αυτό το ερώτημα, το Πατριωτικό Μέτωπο, έχει απαντήσει εδώ και καιρό. Αυτό που απομένει είναι, το πώς οι αντιστασιακές δυνάμεις του Λαού μας, θα συσπειρωθούν στο ενιαίο Μέτωπο του Κινήματός μας, ξεπερνώντας τα «εγώ» και πηγαίνοντας στα «εμείς». Στο κάτω-κάτω, στο καράβι που βουλιάζει, δεν πιάνουμε την κουβέντα για το ποιος θα γίνει πλοίαρχος και βοηθός θαλαμηπόλου. Κοιτάμε να το κρατήσουμε πάση θυσία στην επιφάνεια και αμέσως μετά, έχουμε άφθονο χρόνο, να… «ζηλέψουμε την κατσίκα του γείτονα».
Πατριωτικό Μέτωπο
Μέλος της Ευρασιατικής Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...