Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Περιοδεία του Π. Καμμένου στο Κιλκίς



από το Γραφείο Τύπου
Περιοδεία στο Νομό Κιλκίς πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος.
Πρώτος σταθμός η Αξιούπολη, όπου εγκαινίασε το νέο εκλογικό κέντρο του Κινήματος. Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Πολύκαστρο και το Κιλκίς.

Kατά την περιοδεία του στην πόλη του Κιλκίς, με τη συνοδεία των υποψηφίων βουλευτών του κόμματος, ο Πάνος Καμμένος μίλησε στην ΕΤ3 και έδωσε απάντηση στις τρομολαγνικές δηλώσεις του Τζωρτζ Σόρος.

Επιπλέον ο Πάνος Καμμένος επαναδιατύπωσε την πρόταση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, για τις παραμεθόριες και νησιωτικές οικονομικές ζώνες, προκειμένου να μπορούν οι κάτοικοι να ανταπεξέλθουν στο κόστος ζωής αλλά και για να γίνουν οι τοπικές οικονομίες ξανά ανθηρές.

ΟΙ ΠΛΗΡΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Οι πλήρεις δηλώσεις του Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου στην ΕΤ3 έχουν ως εξής:

«Ο ελληνικός λαός δεν δέχεται απειλές. Εκτός από τους ντόπιους συνεργάτες των τραπεζιτών είδαμε σήμερα τον George Soros να κάνει δημόσια δήλωση, ουσιαστικά παίρνοντας θέση για τις εκλογές στην Ελλάδα. Λέγοντας ότι οι Έλληνες θα φοβηθούν την απειλή για έξοδο από την Ευρωζώνη και θα ψηφίσουν συνασπισμό κομμάτων που θα στηρίξει τα μνημόνια.

Αυτό είναι ένα ακόμα μέρος της τρομοκρατίας που χρησιμοποιεί η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας.

Θέλουμε να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα από εδώ το Κιλκίς, ότι ο ελληνικός λαός δεν τρομοκρατείται.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να τρομοκρατήσει τους τρομοκράτες».

Δημοσιογράφος: Και κάτι άλλο, επειδή βρισκόμαστε σε αυτή τη περιοχή. Οι συνεργάτες σας γνωρίζουν ότι υπάρχει μεγάλη οικονομική αιμορραγία προς τα Σκόπια. Αναφέρομαι στο γεγονός ότι όλοι πάνε και βάζουν βενζίνη από εκεί ενώ τα βενζινάδικα των συνόρων στενάζουν. Έχουμε και το πρατήριο αφορολογήτων εκεί.

Π. Καμμένος: Θα σας απαντήσω. Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως ξέρετε, έχουμε μια σαφή θέση για την παραμεθόριο, για τις παραμεθόριες περιοχές και αυτό αφορά κάθε περιοχή που συνορεύει με χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και αφορά ιδίως την Βόρεια Ελλάδα, τη Θράκη και τα νησιά του νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Όταν το λίτρο το πετρέλαιο που βάζει ένα ταξί στο νομό μας, εδώ στο Κιλκίς, είναι με 1,60 και περνώντας τα σύνορα βάζει με 1,10 , το αποτέλεσμα θα είναι να ερημώσει η παραμεθόριος.

Για αυτό το λόγο μιλάμε για Ειδικές Οικονομικές Ζώνες, οι οποίες θα δημιουργηθούν στη παραμεθόριο, όπου θα μπορούν να μεταφέρουν την έδρα τους οι επιχειρήσεις με 5% φόρο, για να αντιμετωπίσουμε το 10% των γειτόνων. Με την προϋπόθεση ότι θα μείνουμε 10 χρόνια στην έδρα του νομού και το 50% θα είναι ντόπιο προσωπικό.

Δεν είναι δυνατό να συνεχίσει αυτή η αφαίμαξη της ελληνικής παραμεθορίου. Ουσιαστικά έχουμε μια επίθεση χωρίς πολεμικά μέσα. Θα την αντικρούσουμε μετά ίδια μέσα, με οικονομικά μέσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...