Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Κασιδιάρης: Ήταν όλα σκηνοθετημένα - Πάω στην Εισαγγελία να τους μηνύσω!

Κασιδιάρης: Ήταν όλα σκηνοθετημένα - Πάω στην Εισαγγελία να τους μηνύσω!

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα το πρωί ο φυγάς εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, αναρτώντας την στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος, μιλώντας για σκηνοθετημένα γεγονότα που είχαν αποκλειστικό στόχο την πρόκλησή του.
Με την ανακοίνωσή του, λίγο μετά αφότου παρήλθε το 48ωρο του Αυτόφωρου, ο Ηλίας Κασιδιάρης εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά ANT1 καθως όπως λέει τα γεγονότα -που οδήγησαν στην επίθεσή
του εναντιον της Ρένας Δούρου με νερό και της Λιάνας Κανέλλη με χαστούκια και γροθιές- ήταν σκηνοθετημένα ώστε να προκαλέσουν μια ακραία από μέρους του αντίδραση.
Τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν το πρωί της περασμένης Πέμπτης στον ΑΝΤ1 είχαν σκηνοθετηθεί με μοναδικό στόχο την πρόκληση μίας ακραίας εκ μέρους μου αντίδρασης. Λυπούμαι προσωπικώς που - χωρίς τη θέλησή μου - ενεπλάκην σε μία υπόθεση αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που βασικό σκοπό είχε να πλήξει πολιτικά την Χρυσή Αυγή.
Με εξέπληξε η άμεση ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων δικαστικών λειτουργών σε τηλεοπτικό χρόνο, αλλά και η μαζική κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, την πολυτέλεια παρέμβασης των οποίων καθημερινώς στερούνται οι Έλληνες πολίτες. Δεν με εξέπληξε η προκλητική συμπεριφορά συγκεκριμένων μεγαλοδημοσιογράφων και εκδοτών, οι οποίοι δε δίστασαν να απαιτήσουν και να προαναγγείλουν την όποια δίωξή μου, πριν ακόμα αυτή αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα.
Η Δικαιοσύνη πρέπει και οφείλει να παραμένει νηφάλια, μακριά από εντολείς και εντολοδόχους, ξένη από συμφέροντα και πολιτικές σκοπιμότητες. Επέλεξα να παραμείνω σιωπηρός για 48 ώρες, καθώς δεν ήθελα να δώσω την ευχαρίστηση στα κανάλια να με διαπομπεύσουν εκ νέου, παρουσιάζοντας την εικόνα της μεταφοράς μου, με χειροπέδες, στον Εισαγγελέα. Θα μεταβώ άμεσα στην Εισαγγελία αυτοπροσώπως, για να μηνύσω τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς όσων παρανόμων πράξεων τελέστηκαν εις βάρος μου το τελευταίο διήμερο.
Υπεράνω όλων όμως επαφίεμαι στην αδιάψευστη κρίση του Ελληνικού Λαού. Ενός λαού, που αδιαφορώντας για τη βρόμικη προπαγάνδα ολόκληρου του Συστήματος, στέκεται πλέον ακόμα πιο μαζικά στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών της Χρυσής Αυγής.
Ηλίας Κασιδιάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...