Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τι σημαίνει “ανθρωποκτονία από πρόθεση” ρε;


 barrel of the gun

Ανθρωποκτονία από πρόθεση, είναι όταν φεύγεις από το τσαρδί σου με μαχαίρια και καλάσνικοφ. Προφανώς δεν πας ούτε για χόρτα, ούτε για αγριογούρουνα στην Παιανία.

Ανθρωποκτονία από πρόθεση ΔΕΝ είναι όταν…

Πέφτεις στο σπίτι σου για ύπνο μαζί με την οικογένεια σου. Έχεις αυτό το δικαίωμα, γιατί οι παπούδες σου πολέμησαν, δεν συνεργάστηκαν ούτε με τον Χίτλερ ούτε με τον σουλτάνο, ούτε με τον Χότζα, ώστε σήμερα η χώρα σου να είναι μπουρδέλο. Έχεις λοιπόν σπίτι.

Πρόθεση για ανθρωποκτονία ΔΕΝ είναι να ξυπνάς μέσα στη νύχτα και να βλέπεις έναν υπάνθρωπο να χτυπά την μάνα σου κρατώντας λοστούς και μαχαίρια. Να κοιμηθείς ήθελες, χωρίς να σου σπάσει κανένας τα νεύρα, όπως δεν τα έσπασες εσύ σε κανέναν.

Ανθρωποκτονία από πρόθεση δεν είναι όταν ακούς μέσα στη νύχτα παράθυρα να ανοιγοκλείνουν από μισάνθρωπους εισβολείς όταν έχεις διαβάσει για τους εκατοντάδες γέροντες και γερόντισσες που σφάχτηκαν στο γόνατο μέσα στα σπίτια τους.

Ανθρωποκτονία από πρόθεση ΔΕΝ είναι όταν απαγορεύεις σε αυτόν που έχει πραγματική πρόθεση για ανθρωποκτονία να σκοτώσει.

ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΦΟΒΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ.

ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ.

 http://olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...