Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

Ο ανακριτής Μαλής σπάει την ομερτά των διεφθαρμένων και καλεί το ΚΥΣΕΑ των υποβρυχίων – Η απόρρητη επιστολή που τινάζει στον αέρα τα περί “άγνοιας”.


20120416-194939.jpg20120416-195109.jpg

 πηγή

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ.

Στοιχείο της δικογραφίας η έκθεση Καμμένου προς τον Καραμανλή (1999) για τα υποβρύχια.
Το “απόρρητο” ΚΥΣΕΑ

Ο Άκης στην φυλακή, αλλά το ΚΥΣΕΑ που υπέγραψε την αγορά της ντροπής αντιμετώπιζε την άθλια προστασία των βαρώνων της διαπλοκής. Μόνο κάποιος ανεγκέφαλος πρασινοφρουρός θα πίστευε βέβαια ότι ο Άκης έφαγε μόνος του τα εκατοντάδες εκατομμύρια Ευρώ της μίζας.

Οι υπογραφές των εκλεκτών του εκσυγχρονισμού στο επίμαχο ΚΥΣΕΑ δεν έπαιξαν σε κανένα από τα μεγάλα ΜΜ”Ε” αλλά δυστυχώς γι’ αυτούς, υπάρχει το διαδίκτυο. Έτσι για να βλέπει ο κόσμος ποιοί συμμετείχαν (εσκεμμένα ή από “άγνοια” θα το κρίνει η δικαιοσύνη) στο μεγάλο φαγοπότι εις βάρος της πατρίδας.

Υπάρχει όμως και ένα άλλο όπλο στα χέρια του ανακριτή, που αποδεικνύει ότι όλο τα περισσότερα μέλη του ΚΥΣΕΑ αλλά και ο ίδιος ο Σημίτης ήταν ενήμεροι για το φωτογραφικό της ανάθεσης. Είναι η επιστολή που αποδεικνύει ότι δεν υπήρξε διαγωνισμός, αλλά οι συνεργάτες του Τσοχατζόπουλου “έστησαν” προσφορές ώστε οι Γερμανοί να ολοκληρώσουν το πλιάτσικο και οι πολιτικοί να γεμίσουν τους λογαριασμούς τους με κάποια εκατοντάδες εκατομμύρια μίζας. Η επιστολή μάλιστα ήταν ο βασικός μοχλός πίεσης από την πλευρά του Άκη και φαίνεται ότι την χρησιμοποίησε μόλις κατάλαβε ότι οι σύντροφοι του τον εγκαταλείπουν.


Για να καταλάβετε τι θα διαβάσετε. Η συμφωνία με τα υποβρύχια είναι απ’ ευθείας ανάθεση και όχι διαγωνισμός. Όλοι λοιπόν έριξαν τα βάρη στον Άκη, ότι έκανε μόνος του την μεθόδευση και παρουσίασε ως διαγωνισμό μία κραυγαλέα υπόθεση, έχοντας ετοιμάσει ολόκηρη σκηνοθεσία για να παρουσιάσει άλλες δύο προσφορές (!!) ώστε να “πείσει” το ΚΥΣΕΑ για την ορθότητα του σχεδίου.
Ποιά ήταν η μεθόδευση; Ο κύριος Σμπώκος ήρθε σε επαφή με άλλες εταιρείες για να αποσπάσει προσφορές ώστε να βολιδοσκοπήσει την “ανταγωνιστικότητα των Γερμανών”. Οι προμηθευτές βεβαίως νόμιζαν ότι ήταν κάποιο προσχέδιο για μελλοντικό διαγωνισμό αφού βεβαίως επίσημος διαγωνισμός ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΡΟΚΗΡΥΧΘΕΙ!
Αφού λοιπόν πήραν τις προσφορές με αυτόν τον τρόπο, τις παρουσίασαν ως “επίσημο διαγωνισμό”, δίπλα στην προσφορά των Γερμανών! Όλη η κουβέντα λοιπόν μέχρι σήμερα, γίνεται στην βάση ότι μόνο ο  Άκης γνώριζε την απάτη και εξαπάτησε με την σειρά του το ΚΥΣΕΑ. 
Η επιστολή λοιπόν που ακολουθεί και διαθέτει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, δείχνει ότι ΟΛΟ το ΚΥΣΕΑ είχε ενημερωθεί από την ίδια την εταιρεία για την παράτυπη χρήση της προσφοράς της (δείτε την πρώτη σελίδα). Για τον ρόλο του Σμπώκου, για τον τρόπο με τον οποίον ζητήθηκε η προσφορά. Όταν λέμε όλοι, το εννοούμε: Ο νυν πρωθυπουργός, ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ΟΛΟΙ. Δείτε την δεύτερη σελίδα με όλα τα ονόματα.
Δείτε το έγγραφο βόμβα.
20110607-015342.jpg
20110607-015358.jpg

1 σχόλιο:

  1. αμα αρχισει το κντακι του M1 και σπαει κλειδες και πλευρα θα σας πω εγω ομερτα και πρασινη αναπτυξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...